screen بدید دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
screen بدید دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بفرمایید.اینم شات. لطفا هرچه سریعتر جواب بدید ممنون. واقعا اعصابمو خورد کرده. آنتی ویرویس رو غیر فعال کردم با شیلتر شکن هم رفتم و Verfiy ... رو هم زدم هیچ فرقی نکرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط amin1441 : 07-14-2017 در ساعت 04:12 PM
Just Dota 2!
چون میگه بازی از قبل در حال اجراست و نمیتونه بروز رسانی رو انجام بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ctrl+alt+delete رو بزنید برید task manager تو صفحه process تایپ کنید dota 2 و انتخابش کنید و end process رو بزنید و بعد از اون آپدیت کنید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (07-14-2017),Milad._.R (07-15-2017),samdeloges (07-14-2017)
با سلام من حدود یک سالی هست دوتا 2 بازی نکردم . الان که دوباره نصب کردم و وقتی کنسولو فعال کردم و میخوام افلاین سینگل ال پیک رو تمرین کنم کلا یک صفحه دیگه میاد مپ بازی میاد ولی فقط یروی خودم هستند و کریپهای خودی و دشمن هیروهای دشمن و خودی نیست . دستورات کنسول را هم درست زدم فقط از وقتی که دوباره نصب کردم اصلا انلاین بازی نکردم. واسه اینکه میخوام قبلش تمرین کنم بازی دیگرانو خراب نکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
دليلي نداره اصلا به كنسول دست بزنيد خودش يه قسمت practice with bots داره بذاريد روي سولو استارت رو بزنيد ميره توي گيمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
بله اینو میدونم ولی اصلا Dota 2 ای تو تسک منیجر وحود نداره که بخوام اند تسکش کنم! البته جالبه که صدای بازی میاد ولی خودش هیچ نشونه ای ازش نیست!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راستی ویندوزم 10 هست. میتونه بخاظر ویندوز باشه این مشکل؟
ویرایش توسط amin1441 : 07-15-2017 در ساعت 11:59 AM
Just Dota 2!
steam.exe رو بزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (07-15-2017)
نمیدونم چون ویندوز 10 ندارم خودم ولی در کل مشکل همین هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی در حال اجراست...
- جبران خلیل جبران
باسلام من یک بار دیگه این سوالو دیروز مطرح کردم ؟ دوسنمون فرمودند وارد practice with bots بشین من متوه نشدم کجا باید این گزینه رویدا کنم در ضمن من وقتی گزینه کنسول رو فعال میکردم و دستوراتو میدادم به راحتی وارد ال پیک افلاین مد میشدم و تنها بازی میکردم ولی این بار که دوتا 2 را نصب کردم با دادن دستورات وارد پیج ال پیک افلاین نمیشه و فقط میگه گروه و هیرو را انتخاب کنید بعد هم هیروی من تنها وجود داره و کریپهای خودی و دشمن لطفا اگه میشه دقیقتر راهنمایی کنین . ممنونم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©