این همه صحبت ... چیزی از lfy نشنیدم من ...
خیلی جالب بود بازیاشون برام ... لذت بردم خیلی ... متاسفانه نشد بازیارو کامل ببینم ... این هفته کلا مهمون بود ...
بازیا تا کی ادامه داره ؟
این همه صحبت ... چیزی از lfy نشنیدم من ...
خیلی جالب بود بازیاشون برام ... لذت بردم خیلی ... متاسفانه نشد بازیارو کامل ببینم ... این هفته کلا مهمون بود ...
بازیا تا کی ادامه داره ؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (08-07-2017)
دادا حیفی. نکن . مستر کیبورد فعلا داره ریپ میزنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخی. دوست بدار. یا نبدار. این بازی برا همه برد برد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انوییییییییییییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ناموسن بعد از یه سال پریروز پاک پلی دادم . دقیقا سوتیای پاپا فاتا با من مو نمیزد. . دوستش میدارم.
Viper (08-06-2017)
من اینارو همش تقصیر EE میبینم ، Fata به خاطر aura اون اینجوری پلی میده :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Gashtal (08-06-2017)
liquid از زمان بازیشون تو dream league یک هفته قبل از ti گفت هیچ چیزی رو مخفی نمی کنن و خود gh هم این رو گفت. گفت الان نزدیکه tiـه خیلیا فکر می کنن ما داریم مخفی کاری می کنیم ولی نه ما همینیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (08-07-2017)
اگه اينجوري باشه احتمال بالا اومدنشون كم ميشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
FCB (08-07-2017)
دوستان امشب مراسم افتتاحیه ti رو از دست ندید. معمولا مراسم قشنگی هست که یک public figure درش حضور داره و آخرشم خود gaben میاد به تیمها و بازیکنا به قول خودمون: خیر مقدم میگه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-07-2017)
my face
iG strategy ban io and es pick lycan + alchemist done its over
op خیلی خوب فارم می کنه
what a game was game 2 Waow
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 08-07-2017 در ساعت 11:01 PM
A_W_Z_2 (08-07-2017),FCB (08-08-2017),samdeloges (08-08-2017)
باور نكردني بود كه ميراكل داره بازي ميكنه واقعا چه اتفاقي افتاده بود؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©