من میگم Liquid vs LFY و برنده هم LFY هر چند دوست دارم Liquid ببرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من میگم Liquid vs LFY و برنده هم LFY هر چند دوست دارم Liquid ببرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (08-11-2017)
منم میگم liquid lfy ولی liquid می بره. قبلا توی epicenter بازی کردن. جفت تیما اومده بودن واسه قهرمانی و تازه strat رو کردن ولی تو مسیر فینال خوردن به هم liquid زدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ها راستی تو چیشده امسال بازیهارو دنبال می کنی؟
آخه یک تیم وقتی خوب بازی میکنه و بازیش به چشم میاد که برتری draft نداشته باشه وگرنه echo کردن pl با es و... که کار نداره فقط واسه بیننده کمی هیجان دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (08-11-2017)
من همیشه TI رو میبینم پارسالم دیدم , با نیما میشینیم تا صبح سر TwitchThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Liquid تیمیه که زیر فشار اشتباه زیاد میکنه , کلا استایلشون اینه که Split بدن تا KOTL آقانیم بیاره , و گرنه اگه دقت کنی به جر میراکل بقیه شون خیلی پیک آف میشن.
LFY چیزی که من ازش دیدم یه تیمه به شدت Aggresive هست و به Liquid اجازه ی فارم رو نمیده , برای همین Liquid مجبوره Draft اش رو عوض کنه اگه میخواد شانسی داشته باشه.
دیشبم دیدیم بازی اول که 100 مین طول کشید , Liquid واقعا دیگه پتانسیلش رو نداشت , با 2 - 3 تا Cheese و Aegis و بیسه کامل شروع کردن , بعد به زور Base Race دادن و زدن.
A_W_Z_2 (08-12-2017),bayani (08-11-2017),FCB (08-12-2017),samdeloges (08-11-2017)
واقعا فکرش رو نمی کردم newbee بتونه بزنه. بازی اول خیلی خوب برگشتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جزئیات meeting رو پ.خ کن :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گفتم دیگه دوتا بازی نمی کنی لابد ti هم نمی بینی دیگه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Sharingan (08-12-2017)
نوبا رو اینوایت نمیکنیم , جمع اینترنشناله :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (08-12-2017)
come onThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخوام tiny یادتون بدم![]()
- جبران خلیل جبران
El Zorro و Tinkerbell و بچسب :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©