موافقم و این نکته رو هم میشه در نظر گرفت که جان وارس بر حق تری برای تاج و تخت هست چون پدرش قرار بوده بر تخت بشینه. و این احتمال زیاد هست البته باید دید چی میشه چون هر لحظه یک سوپرایز تازه داره برای ما.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر منظورتون اینه که میخوان برن و یکی از اون مرده ها رو بکنن تو گونی و بیارن منم داخل یکی از کامنت ها داخل یک سایت دیگه چند هفته پیش خوندم و واقعا اون موقع به نظرم مسخره میومدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
--
خوب بود این قسمتم، سریال از قسمت چهارم ریبتم خوبی گرفت و با دقت بیشتری به جزئیات و کارکتر ها میپردازه. با حال ترین قسمتشم که برای من همون قسمت جان دست روی صورت اژدها می کشید بود و قطعا سوار میشه حالا این فصل نشد فصل بعد میشه.
آریا هم مثل اینکه داره داخل تله پیتر بیلیش میفته که به نظر من داخل قسمت بعد که با سانسا حرف میزنه و سانسا هم متوجه میشه که اینم یک کلک از طرف پیتر بیلیش هست و بالاخره مرگش فرا میرسه. البته خشک و خالی و به این راحتی فکر نمیکنم بمیره بالاخره یکی از جذاب ترین شخصیت های سریال هست.
در کل دو قسمت دیگه مونده ببینیم چی میشه
--
یک چیز دیگه از نظر من اینا یهو همه بیان با هم دوست بشن و به قول جان بشه جنگ بین مرده و زنده ها البته امکانش خیلی کم هست ولی اگر یک جوری پیش بره که اینا در کنار هم بشن چی میشه![]()