Liquid winner:d
Liquid winner:d
دندی افت کرده اون روزای اوجش کو . .
وقتی تعداد کامنتای ti5 و ti6 و ti7 رو مقایسه میکنم دلم میگیره
آخه چرا انجمن اینقدر خلوت شده ؟
Team Secret
Gashtal (08-14-2017),Slayer (08-14-2017),Soul Keeper (08-15-2017)
به دوتا کاری ندارم. اما با گذشت 5 سال از ارایه دوتا2 الان چنتا سایت ایرونی تخصصی دوتا داریم؟ چند تا فروم؟کدوماش فعاله؟ اینم که هست اون اول با چه شور و شوقی شروع کرد و الان اینم وضعیتش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما باید خوب بدونی که شرط پیشرفت یاد گیریه . اونم از دیگران نه از خودت. نه از خودت که به قولی "اشتبهاتمون رو تکرار میکنیم".
به نظر من عامل پیشرفت نکردن دوتا نه نته نه امکانات(در حد نرمال). عدم ارتباط یا نبود یه جامعه دوتاییه.
و اینکه کسایی که قوی ترن به گردنشونه که وقت بزارن شرکت کنن تو مباحث تو آموزشا تو بازی های دوستانه .
از حس تاسفتم خیلی خوشحالم . من که خودم خیلی وقته این حال و دارم. .از ما که گذشت از شماها نگذره.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از مستر کیبورد هر دم بری می رسد:
Thank you everyone, I do not know what the future holds, but, I can say that I'm so ready. I've always been motivated but I've just received a kick in the a**, and I'm channeling all the negatives from this situation into positives."Maurice 'KheZu' Gutmann's
کسی پیراهنو تیم های دوتا 2 رو نمیفروشه ؟
این هیرو جدیده رو دیدید ؟
این دوتا هیرو جدیدا میان ، دو هفته اوّل در حدّ روشان شاخن بعد از دو هفته اوّل برمیگردن ب حالت نرمال هیرو ها ک مرترد میپّره سه تا کریت پشت سر هم میکشه جر میخورن
این نشون میده ک اصالت از همه چیز برتره ))))
Ecsprt (08-18-2017)
این برنامه نویسای مچ میکینگ دوتا2 رو باید دید : |
Vanish_Q (08-19-2017)
اگه در همین حده یه قرار ملاقات برات اوکی کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
Vanish_Q (08-19-2017)
بیاید الان استریم rtz ببینید چطوری silt 2 رو بازی میکنه...
https://www.twitch.tv/arteezy
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (08-19-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©