سلام
وقتی بن میشیم تا کی نمیتونیم بازی کنیم؟؟
سلام
وقتی بن میشیم تا کی نمیتونیم بازی کنیم؟؟
زمان نداره که تموم بشه ... باید به تعداد بازی های که گفته توی مود sd ببرید تا از low priority در بیایدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان گرامی من از کجا باید بدونم چند بن در بازی دوتا2 خوردم لطفا راهنمایمم کنید
اگه بن شده باشی تو قسمت find match با رنگ قرمز مینویسه مثلا سه تا بازی باید ببری تا به صورت عادی و رنک پلی بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس سه تا بازی بن هستی و باید sd مود بری
سلام مال من نوشته بايد يك بازى رو ببرى تا از بن در بياى
منم دو بازى رو از قسمت sd بردم اما هنوز بن هستم و رنگ قايند مچ قرمزه
لطفا راهنماييم كنيد
من هم همین مشگل دارم یه بازی الان 10 گیم بازی کردم سینگل ذفن که میگه اما باز نشدم علت چی و این که این مود باید النلاین بازی کنم یا بات
سلام خسته نباشید ب بچه ها:من ی بازی مجبور ب لفت شدم بعدشم خب بن شدم:دی///////اما الان ن با مود ar میره تو گیم ن با مود sd////کلان هر مودی رو انتخاب میکنم match matcking میاد////اگ راهی بلدید بگید مردیم از نسخی ممنووووون
بگم ک رنگ find هم سبزه
سلام ب دلیل مشکلات اینترنتی ک داشتم چن بار بازیام آباندون شدن الان هچکدوم از مود هارو نمیتونم استارت کنم و از دیشب تو همین حالت مونده ...چیکار باید بکنم ؟!
احتمالا تا یک روز نمی تونی بازی کنی انلاین قبلا تا 5 دقیقه بعدش 18 دقیقه بعدش 1 ساعت بعدش 1 روز بن می شدی اگر اباندون میشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©