این آیتم فقط مربوط به اتک های عادی هست و البته این ایتم مخصوص هیرو های mele هست ( دو اتک) و روی هیروی رنج مثل هوسکار کار نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این آیتم فقط مربوط به اتک های عادی هست و البته این ایتم مخصوص هیرو های mele هست ( دو اتک) و روی هیروی رنج مثل هوسکار کار نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tuskar نه huskarThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش تارکان شما که میدونی این توسکاره چرا جواب نمیدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیخواد میرم رو بات تست میکنم
جوابتون رو که دادن .روی اسپل ها اثر نمیزاره فقط روی اتک عادی جواب میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از مخابرات استفاده میکنم _ جدیدا وسط بازی نت یهو قطع میشه و بعد از 2 دقیقه وصل میشه _ گاهی هم وسط بازی قطع میشه اما 3 تا چراغ مودم روشنه (+چراغ پاور 4 میشه) _
خودم احتمال وقتی خونمون زنگ میخوره اینطوری میشه _____ کسی برای این مشکل راهی داره ؟
-------- و اینکه DNS خوب برای شرکت مخابرات و مودم TP_Link چیه بذارم شاید وقتی قطع شد از اون استفاده کنه !
ممونم
--------------------------------------- یه سوال دیگه !
hight end و low end گذاشتن تنظیمات دوتا 2 چه فرقی داره ؟؟؟؟؟؟؟
من گذاشتمش تو low end چون من فقط و فقط ساده میرم میزنم normal match و کاری با گزینه های دیگه دوتا 2 ندارم ! گاهی هم تو بازی گیر میکنه برای همین گذاشتم شاید درست شه
ویرایش توسط tbzgoodboy : 08-23-2017 در ساعت 06:57 PM
با سلام خدمت مدیر ارشد انجمن دوتا باز
اگر ما از بازی وارکرافت خودمان در انجمن دوتا باز بگذاریم تا اگه عیب یا اشکالی در بازیم بود برگرفته شود اشکالی ندارد یا اینکه فقگ باید از بازی دوتا2 باشد
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکلی نداره دوست عزیز
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
user6858 (08-28-2017)
سلام من 69 تا بازی کردم ولی هنوز گزینه جایگزینی رنک برام نیومده چیکار کنم ؟
@Rango!r آخر فصل باید بیاد دوست عزیز
فردا اگر اشتباه نکنم زمان battle pass تموم میشه و گزینه جایگزینی باید بیاد براتون
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
به نظر مياد كوين زرد 18 سپتامبر انقضاش تموم ميشه و الان8 سپتامبره مطمئنيد امروز تموم ميشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©