الان fata که سکرت باشه عالیه ولی چطوری در حالی که midone هست اومده تو تیم ؟!
الان fata که سکرت باشه عالیه ولی چطوری در حالی که midone هست اومده تو تیم ؟!
ویرایش توسط dark druid : 08-29-2017 در ساعت 09:25 PM
اینا همش احتمالاته ولی درصدش خیلی بالاست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگر فرض کنیم درست باشه FATA باید pos 3 بازی کنه که اولین نفری نیست که از pos 2 رفته به 3
ولی به برگشتن Fear به EG اشاره نکردی یا تیم جدید PPD و Zai یا بازگشت Reso به pos 2 برای OG. دیروز دیدم Reso با Invoker Beyond Godlike بود.
در رابطه با این تغییرات خیلی صحبت میشه کرد. ولی بهترینش اومدن Fearـه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
w33 یک تیم جدید زده و از core به support رفته تو این تیم
ترکیب تیم به ترتیب نقش در بازی:
Timado
Cancel
Khezu
W33
Saksa
نظر من؟ : disband in 2 weeks
پیرو صحبت های محمد
دیسبند در 1 هفته
شرط دیگه نبود ؟
cancel mid
https://www.youtube.com/watch?v=vHWXqxzybG8This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://www.youtube.com/watch?v=8V5r16KEzsE
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (08-30-2017)
صحبت کردم ولی ویرایش کردم پستو . نظر من اینه که fear به جای zai اومده تو تیم تا که از تجربه و مهارتش استفاده کنن بنظر من شاید خود fear کاپیتان تیم بشه . ولی اینجا یه سوالی که پیش میاد fear چند وقته نبوده تو میادین و سبک اصلیش کریه آیا میتونه ساپ پلی بده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(با وجود arteezy میگم)
FCB (08-30-2017)
قدیم بازی می کرد اگر یادت باشه دیگه. اون موقع که zai توی secret بود و rtz توی EG اون موقع ppd و fear با هم support بازی می کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیل اومدنش هم دقیقا به همون دلیله. یعنی تجربش توی بازی و پیشنهاد دادن در حین draft. توی ti5 که eg قهرمان شد ppd نقش drafter رو داشت و توی بازی fear بود که می گفت چی کنید چی نکنید.
من یادمه یک smoke gank رو از سر تجربه fear گرفتن که به team wipe حریف ختم شد. در کل من یکی که نسبت به این تغییر خیلی خوش بینم...
- جبران خلیل جبران
dark druid (08-30-2017)
خبر دسته اول!
همین چند دقیقه پیش رسما اعلام شد که PPD دیگه CEO تیم EG نیست و از این تیم جدا شده و Philip Aram که مدیریت بخش دوتا ۲ سازمان EG بود شده COO
Zai هم EG رو ول کرده...پس پیش بینی صفحه پیش درست هست و باید منتظر باشیم Fear برگرده و zai ppd ccnc و... تیم جدید تشکیل بدن
https://www.facebook.com/notes/evil-...date/101551872
erebor (08-31-2017)
بله این تغییر بسیار خوبیه ! اینبار به نظر من eg تیم پخته تری شه میدونم که منظورو میگیری قدرت جوانی rtz و sumail با تجربه fear یه چیز عالی در میاد
در مورد تیم جدید zai هم نظرم اینه که تیم خوبی رو میتونن تشکیل بدن ولی واقعا پنجاه پنجاه میبینم که نتایج خوبی بگیرن از یه طرف ccnc و ppd و misery واقعا پلیر های خوبین ولی از یه طرف به zai زیاد اعتقادی ندارم حالا ترکیب فولشون رو ببینم نظر کاملم رو میگم
ویرایش توسط dark druid : 08-30-2017 در ساعت 10:04 PM
Fear is Back
فیلمش رو از دست ندید.
Fear is Black
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©