This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی وقته این طرحو میخوام بزنم قسمت نیست شما بزن
البته یکم نقص داره اما فکر نکنم معلوم بشه تا اونجا که حوصلم کشیده کم نقص درش آوردم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی وقته این طرحو میخوام بزنم قسمت نیست شما بزن
البته یکم نقص داره اما فکر نکنم معلوم بشه تا اونجا که حوصلم کشیده کم نقص درش آوردم
[SIGPIC][/SIGPIC]
samdeloges (09-02-2017)
https://www.tshirt1.ir/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک عالمه طرح آماده داره
نگاه کن ببین چی میخوای اگر نبود سفارش بده برات بزنن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (09-03-2017),samdeloges (09-02-2017)
حس خيلي بديه!
انجمن خيلي خالي شده
هيشكي نيست
فوروم داره ميميره
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Persian Leopard (09-04-2017)
وقتی تمام پیشکسوتا ترک دوتا بدن همینهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از طرفی الان آف سیزن دوتا هست. هیچ خبری نیست و از اواخر این ماه (میلادی) دوباره مسابقات شروع میشن و میشه بحث کرد
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ممّد یه روز بیا ی گیمنت بریم با هم دوتا1 بزنیم ، ها ؟
ساوه ای دیگه ؟
یکی از سیاست هایی که دوتا تو این سالی که گذشت داشت (بخصوص بعد از ti6 ) این بود که هیروهایی که بشدت باف بودن رو ضعیف کرد ... نمونه اش mk و sven و... ) بودن که وقتی پیک میشدن احتمال وین بسیار بالایی وجود داشت ... بشخصه یه زمانی خودم 20 بازی از 21 بازی با sven رو برده بودم.. از زمانی که بیلد helm عوض شد و همچنین توی مجر فک کنم n0tail بود که بیلد ارملت , مدنس و بلادترون رو براش رفت , دیگه بیلد ثابتی برای اسون دیده نشد و وین ریت اش هم خیلی پایین اومد...
جدا ازاین هیرو ها ... شاید تغییراتی توی anti mage ایجاد شده باشه ولی به نظرم هنوز هیروی خیلی شاخیه و به اندازه کافی ضعیف نشده ... خیلی از بازی ها رو به تنهایی کام بک میکنه و وین میکنه ....
بی صبرانه منتظر ضعیف کردن انتی میج هستم و اینکه بازی تیمی بیش از پیش به چشم بیاد ... مخصوصا توی تورنمنت ها.
ساپورت كني كلي وارد بكاري
10k هيل كني
كلي سيو كني
بميري كري در بره
بعد كويين احمق بياد بگه پليز ريپورت آمني نايت
برو جمش كن نوب بدبخت اگه گيمو باختيم تقصير كريه نه ساپ
اعصاب نميذارن كه بعد بگو چرا ساپ كم پيك ميشه خب زير 5k شعورشون نميرسه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
درکت میکنم خدایی پلیرهای دوتا خیلی نوب شدن جدیدا خیلی بی چشمو رو شدن ناموسا اگر اون دنیا گیرشون بیارم یک دل سیر میزنمشون اینقدر اعصاب منو خورد میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این بی چشم و رویی بستگی به score دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما score خودت رو سعی کن بالا بیاری مشکل حل میشه
پاپی ازدواج کرد :دی
Amin_AssAssin (09-08-2017),erebor (09-09-2017),FCB (09-09-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©