نقل قول نوشته اصلی توسط fallofwinter نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه باور بدی رواج داره که میگه هیچوقت با ساپورت نمیشه رنک اپ کرد که خب بعضا باعث میشه 5 نفر با هم بیوفتن توی یک تیم و دقیقا به خاطر اینکه همگی عزمشون جزمه که بازی رو ببرن همگی هم کری پیک میکنن و ادامه ماجرا رو هم دیگه خودتون میدونید
خب این باور کاملا اشتباهی هست... چند ماه پیش که شروع کردم بازی حرفه ای هارو که دنبال کنم به این نتیجه رسیدم و از حدود دو هفته پیش هم خودم شروع کردم این کار رو بکنم و نتیجش شد این :
t41u rank

حالا تازه این نتیجه واسه کسی که جدی بازی رو دنبال کنه خیلی میتونه بهتر و با ثبات تر هم باشه چون من قبل از اینکه دو هفته پیش دوباره بیکار بشم و وقت بازی داشته باشم واسه حدودا دو ماه شاید کلا هفته ای دو گیم هم به زور میزدم که خیلی مسلما رو سطح بازی تاثیر منفی میزاره!

کلا اقا یه خورده به هم تیمی هاتون اعتماد داشته باشید و اینکه هر تیم علاوه بر کری، ساپورت خوب هم لازم داره...جان هر کری دوست دارین وقتی دو ( یا سه! ) تا کری پیک شدن شما دیگه بیخیال شین و بازی رو کوفتمون نکنید.

پ.ن : اینجا 10 بازی رنک و 8 برد...با یک اکانت دیگه که اتفاقا رنکش هم پایین تر هست ( و طبعا کری ها نوب ترن) هم هفت یا هشت تا بازی رنک که همگی هم با همین سایلنسر ساپورت بردم...فک میکنم روی هم رفته اونقدری باشه که منظورم رو برسونه! پیش به سوی لیچ حالا
به شانسم هست صبر کن تا به لوس استریک برسی من اینکارو کردم توی رنک 3.5 الان رنکم 3100