درود فراوان به همه ی عزیزان من خیلی وقت نیست که دوتا 2 بازی میکنم تقریبا بک هفتس امروزز صبح رفتم تو بازی به جز با بات و لابی وقتی میخوام انلاین بشم مینوسه single draft is only a game mood allowed in the low priority punishment چیکار کنم ممنون
درود فراوان به همه ی عزیزان من خیلی وقت نیست که دوتا 2 بازی میکنم تقریبا بک هفتس امروزز صبح رفتم تو بازی به جز با بات و لابی وقتی میخوام انلاین بشم مینوسه single draft is only a game mood allowed in the low priority punishment چیکار کنم ممنون
شما احتمالا وسط بازی لیوو دادید از بازی و بن شدید. و الان فقط می تونید مد سینگل درفت بازی کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
براي گيم لو پريوريتي حتي اگه همشون ليو بدن و اصن گيم براي افرادي كه لو نيستن حساب نشه، براي لوپريوريتي حساب ميشه و اگه ببره كاهش پنالتي دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ. ن: حتي اگه گيم حساب نباشه بازم لوپريوريتي نميتونه ليو بده و كلا چيزي به اسم سيو تو ليو براش معني نداره
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
tbzgoodboy (09-20-2017)
سلام خسته نباشید.
یک مشکلی که دارم اینکه کلا لول اپ نمیشم رو لول هشت مونده و بعد بازی ها نمایش می ده که به لول 9 رسیدید ولی هیچ تغییری نمی کنه!
یک مشکل دیگه هم که هست کلا رمپیچ ها و تریپل ها رو ثبت نمی کنه.
ممنون میشم کمک کنید.
با تشکر
لول گيري اينجوريه كه هر صد xp كه بالا بره يه لول اضافه ميشه و توي يه سري لول هاي خاصي از xp سريع چند لول ميره بالا اون كه نشون ميده لول نه شديد يعني اين ميزان تا لول نه مونده براي سريعتر لول آپ شدن بايد بوك بخريد كه چند وقت ديگه مياد بهش ميگن battle passThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امكان نداره رمپيج ها و تريپل هارو ثبت نكنه مگه اينكه بات مچ باشه يا گيم حساب نبوده باشه يعني شرايطي كه كسي قبل از فرست بلاد ليو بده
اگه همون لحظه نشون نميده بايد ريسنت گيمتونو رفرش كنيد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
FCB (09-30-2017)
فک کنم فقط samdeloges عزیز جواب میده یبارکی مدیرش کنید این بخشو میچرخونه
------------------- میگم چطور میتونیم نتیجه و جدول رنک مسابقاتی که بصورت زنده نمایش میده رو ببینیم ؟
من طرفدار تیم ناآوی هستم فک کنم 3 بازی رو باختن اما دیروز بردن 2 تاشو اما هرچی میگردم تو اون جدول رنک بندی نیست تیمش
و اینکه بیشترین لول تو دوتا 2 رو کی داره و چنده ؟ خود dendi لولش 136 یا 137 فک کنم
ویرایش توسط tbzgoodboy : 09-30-2017 در ساعت 03:32 PM
اولی عکس روشان هست واسه کسایی که battle pass level 2000 داشتن و شکل دیگه برا BP level 1000This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دومی هم نشون میده که این بازیکنا با هم تو یه پارتی هستند
erebor (10-02-2017),samdeloges (10-01-2017),tbzgoodboy (10-02-2017)
الان این شکل ابر مال هیروی من هست در صورتی که هیچی ندارم نه بتل نه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس این که رو منه یعنی هیچی ندارم ؟ یا اگر یعنی چیزی دارم معنیش چیه کاربردش چیه
و اینکه تو همه بازی ها نمیاد فقط بعضی بازی ها رو هیروی من اینشکل هست
ممنونم
ویرایش توسط tbzgoodboy : 10-02-2017 در ساعت 03:08 PM
samdeloges (10-02-2017)
دوستان یه سایت معتبر برای خرید ست هیروها معرفی کنین
دلیل قیمت پایین آیتم ها توی سایت های ایرانی چیه مثلا یه ست Axe توی استور دوتا 4 دلاره ولی تو فروشگاههای ایرانی 3500 تومنه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©