من خودم از سایت های ایرانی خرید نکردم ولی علت قیمت پایین خرید از مارکت استیمه که قیمت برخی ایتم تاچند برابر پایینتر از استور خود دوتاستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم از سایت های ایرانی خرید نکردم ولی علت قیمت پایین خرید از مارکت استیمه که قیمت برخی ایتم تاچند برابر پایینتر از استور خود دوتاستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
erebor (10-04-2017)
معرفی (تبلیغ) سایت های فروشگاهی ایرانی در انجمن ممنوعه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
erebor (10-05-2017)
سلام چطوری یک ست باندل رو باز کنم تا استفاده کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روي ست كليك راست كنيد و گزينه ي unbundle and unique رو بزنيد هم بازش ميكنه هم هيروي مربوطه رو با ست مجهز ميكنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
چرا درall pickنمیتونم بعضی از هیرو هارو بردارم
این فقط برای 25 بازی اوله، از اون به بعد همه هیرو ها ازاد میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (10-13-2017)
سلام . مد co-op bat چیه ؟ (همون قسمت بازی با بات ها یکیش co-op هست)
به اشتباه زدم رفتم تو بازی فک نکنم بات بوده باشن ! تغریبا همه لول 1 بودن خالللللللص نوب
منم 5 تا رمپیج ثبت کردم برا خودم
فک کنم این بخش برای بالابردن رنک خوبه
رنك اصلا فازش چيز ديگه ايهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بات كوآپ يعني ٥ تا كامپيوتر و ٥ تا آدم
توي بات معمولي ٩ تا كامپيوتره و ١ آدم كه شما باشيد
اميد وارم منظورمو رسونده باشم
نميتونيد بات كوآپ رو ليو بديد اگه ليو بديد ابندون ميخوريد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
erebor (10-16-2017),tbzgoodboy (10-16-2017)
پس جای مناسبیه برای rampge گرفتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنان
Rampageتون به حساب نمیاد. اگه اینطوری بود که الان همه 1000 تا رمپیج داشتن!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dark Promise
erebor (10-18-2017),tbzgoodboy (10-19-2017),vonarian (10-18-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©