ممنونم
ممنونم
برا چه هیروییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فرستاده شده از HTC One_M8 dual simِ من با Tapatalk
اون پست تقریبا برای ۵ ماه پیشه دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان دیگه لازم ندارم.
البته مگر اینکه زیر قیمت باشه. هیروشم مهم نیست
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
کسی اگه ست تینکر Submerged Hazard رو داره خریدارم به قیمت خوبی خریدارم ازش .
telegram:horizonz
سلام دوستان.
بنده مدت زیادی هست دوتا بازی نمی کنم فقط برگشتم که ببینم که آیتم ها فروخته شده یا نه که دیدم همشون فروخنه شدن.
یعنی الان steamwallet شارژ خیلی زیادی دارم اگه کسی راه حلی داره خریداری داره لطفا کمک کنه.
واسه هر خریداری هم باشه(مثلا طرف 10 تا arcana ازم بخواد) 10% تخفیف میدم.
و یکم هم عجله دارم
معمولا کتابخونه هستم نمی تونم جواب بدم ولی پیام از طریق telegram یا whatsapp سریع جواب میدم.
https://steamcommunity.com/id/felarous
فروخته شد
ویرایش توسط felarous : 06-15-2018 در ساعت 03:38 PM
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خریدار 10 آرکانا یا بطور کلی حجم بالا کم پیدا میشه. به نظرم اگر بتونید بتل پس بگیرید زیر قیمت بدین خیلی زودتر موجودی ولتتون تبدیل به تومان میشه. حالا خود دانید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
منظورم همون بود هر آیتمی بخرید 10% از قیمت پایه(هر قیمتی که تو مارکت داره) کمتر میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط چون زیاد trade نکردم نمی دونم قوانین استیم چطوریه شاید آِیتم های دیگه رو نشه سریع فرستاد ولی آرکانا اونطور که میدونم میشه در جا trade کرد.
من اگه به قیمت میدی خریدارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام کسی کالکتور 2016 داره ؟؟ میخوام
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©