سلام. توی developer 1 بعد dota_account_debug ... که behvior_score رو میزد (مثلا 850 و..) الان نیست ! فقط زده نرمال
نیست یا من اشتباه میکنم
اگر نیست نرمال یعنی چند
سلام. توی developer 1 بعد dota_account_debug ... که behvior_score رو میزد (مثلا 850 و..) الان نیست ! فقط زده نرمال
نیست یا من اشتباه میکنم
اگر نیست نرمال یعنی چند
هیچ راهی نداره که این مورد برداشته بشه؟ مثلا من الان یه اکانت استیم جدید ساختم چیکار باید بکنم تا بتونم با هر هیرویی که دوس دارم بازی کنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دفعه اول که دوتا 2 رو باز میکنین ازتون میپرسه که سابقه بازی داشتین یا نه، شاید اگه گزینه "Dota 1 یا Dota 2 قبلا بازی کردم" رو انتخاب کنید همه هیرو هارو از بازی اول ازاد کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم بخواید تو گیم نت LAN بازی کنید که تو لابی همه هیرو ها از اول ازاده
چن وقت پیش عوض کردن دیگه عدد نشون نمیده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Viper : 10-21-2017 در ساعت 11:35 AM
tbzgoodboy (10-21-2017)
سلام . یه ستی الان برای من جایزه دادن همون که بین 8 تا هیرو راندوم یکیش رو میده بهت . حالا کنارش remove هست بزنم حذف میشه ؟ بعد چی میشه ؟ میخوام مال هیروی دیگه رو بدن
یه ماه شد ها یه جوابی بدین خو چی میشه آخهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه ست رو حذف کنم چی میشه کلا ؟
بله حذف میشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیشه مال هیرو دیگه رو بجای این بخوای!
[SIGPIC][/SIGPIC]
اساتید عزیز انگار دوتا 3 اومده شایدم دوتا 4 باشه
این پچ جدید 7.07 رو اگر میشه آموزش کاملش رو بذارید تو سایت ممنون . هم 2 تا هیرو هم تغییرات مپ هم هم آیتمای جدید هم از همه بدتر تغییرات هیرو ها
ناموسا فیلمشو دیدم فک کردم بازی جدیده یا شبیه آیتم درافت شده
اصن هنوز نميدونه كسي چجوري با اينا بازي كنه هنوزم سر پوزيشنشون اختلاف نظره. خود منابع معتبر آموزش مث دوتا٢ويكي هم زياد چيزي در موردش ننوشته ممكنه حتي غلط باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنوز همه نكاتشو در نيومده
تغييرات مهم رو هم كه توي تاپيك آپديت نوشتيم ناراحت نباشيد به هول قوه ي اللهي اين پچ هم هضم ميشه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
erebor (11-03-2017),tbzgoodboy (11-03-2017)
آخه شاخا شاخ تر شدن که من نمیدونم این آنتی رو 5 نفره نمیشه کشت چرا بوق تر میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از طرفی این لول 2 brood رو چرا اینطور کردن این که اینویز نشه هیچ غلطی نمیتونه کنه
آدمیرال تو لول 25 میتونه 3 تا کشتی (لول 6) بندازه
از همه تخیلی تر morph شده خخخ
لیون هم که سوپر من شده
از ویپر و کلیدز و ... هم که بگذریم
بنظرم خوب تره که اینطوری بازی رو عوض میکنن تکراری نمیشه اما کاش به هیرو بدبختا هم یه جیزایی اضافه کنن یا حداقل راه زدن آنتی رو آموزش بدن
erebor (11-03-2017)
فقط یکی در مورد مود های جدید مث turbo و ranked game توضیح بده
------------------
و لطفا راهنمایی کنید چطور از این فی..لرینگ اسیم برم بیرون ؟ مثلا میخوام شماره موبایلمو برای ranked وارد کنم اما میره تو پیوند ها
قندشکن من روی مرور هست یعنی رو استیم جواب نمیده
ویرایش توسط tbzgoodboy : 11-03-2017 در ساعت 03:05 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©