والا قرار بود کریتیکال سنگین بشه که دمون ایجش موند تو کوریر و اینکه مجبود به بای بک هم شدم
آدمی که آیتم قرار نیس بیاره چه اهمیتی داره اینو بره یا اونو؟؟؟
ووید که اومد تازه ما فهمیدیم اوضاع چجوریه
ووید اومد 5دقیقه بعد گیم تموم شد
والا قرار بود کریتیکال سنگین بشه که دمون ایجش موند تو کوریر و اینکه مجبود به بای بک هم شدم
آدمی که آیتم قرار نیس بیاره چه اهمیتی داره اینو بره یا اونو؟؟؟
ووید که اومد تازه ما فهمیدیم اوضاع چجوریه
ووید اومد 5دقیقه بعد گیم تموم شد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
آموزش خوبی بود فقط برعکس تعریفی که از semi و hard ساپورت داشتین وظایف رو برعکس نوشتین
خرید ward dust sentry smoke به جز اول بازی در ادامه با hard supp هست و semi supp باید آتیم بیاره که در طولانی مدت بتونه تاثیرگذار باشه
amirehsan (01-21-2017),samdeloges (09-24-2016),Sharingan (04-14-2016),Skeleton King (07-16-2016)
خدایی قشنگ بود دمت گرم
قدیمیه لطفا بروز و بهترش کنید
مثلا اوراکل رو اصلا تو لیستش نیست
فقط لازم دونستم این عکس هم اضافه کنم
استک کردن به معنای اینه که یه گروه زیادی کریپ جنگلیو در یک مکان جمع کنین تا کری همشونو بزنه و از بازی جلو بیفته
برای اینکار در ثانیه های 53-54 به یکی از کریپ ها اتک بدین و اونو دنبال خودتون بکشونید از محوطش دور کنید تا زمانی که یک دقیقه تموم شد محوطه ی کریپ ها خالی و تاریک مونده باشه و کریپ های جدید بجاشون ظاهر شن و موقعی که کریپ های فعلی برگردن با اونا استک شن
نکات:
1- هر یک دقیقه یه بار کریپ های جدید ظاهر میشن
2- اگه وقتی کریپ رو دنبال خودتون میکشید منطقه شون به دلیلی, موقع تموم شدن دقیقه روشن بمونه ( مثلا بد حرکت کردن شما یا وارد ) هیچ کریپ جدیدی اونجا ظاهر نمیشه و در نتیجه استکی در کار نیس
3- هردفعه کمپ ها استک شن دفعات بعد برای استک کردن اون کمپ ها در ثانیه های زودتری اتک بدین و دنبال خودتون بکشین, چون تعداد کریپ ها زیاد شده و بیشتر طول میکشه که همشون از تاریکی دور شن ( مثلا دفعه ی اول تو ثانیه ی 53 اتک دادین دفعه ی بعد تو 52 یا 51 بدین و .... )
4- انشنت هارو هم میشه استک کرد
5- بهتره فقط روی یه کمپ تمرکز نکنین و چندین کمپ مختلفو استک کنین چون اگه فقط گیر بدین یه کمپ بعد اون کمپو تیم حریف پیدا کنه و بزنه دیگه زحمات تون دود شده رفته هوا
6- برای جلوگیری از فارم هیروی جانگلر تیم حریف میتونید در تمام کمپ های جنگل شون وارد بذارین تا دیگه هیچ کریپی ظاهر نشه و پوست طرف کنده شه
این هم یک کلیپ به همین منظور
ویرایش توسط alibayat10 : 05-20-2017 در ساعت 05:40 PM
بنظر من بهترین هیروهای ساپورت kotl و treant هستنعالین اینا دزل و آمنی هم خوبن ولی این دوتا بنظرم بهترن
سلام دوستان هیروی مانکی کینگ میشه ساپورت بازی کنه؟
شما با هر هيرويي ميتونيد ساپورت پلي بديد وقتي مجبور باشيد چاره اي نيست حتي با آنتي ميجThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بيشتر سعي كنيد توي لين در صورت ساپورت بودن كري حريف رو اذيت كنيد و لست هيت نديد وارد بكاريد اصول ساپورت همه جا يه شكله
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
وقتی که هدف هیروی سا÷ورتو درک کنی میدونی که باید خودخواهی کامل بذاری کنار و مثل یه بابا سا÷ورت کنی .هیچ دلیلی نداره که تو هیچ دقیقه ای از گیم کبل بگیره .البته من برای حرفه ای بازی کردن میگم و زمانیکه کری تیم هم حرفه ای باشه . در ضمن شما اول باید کری بازه خوبی باشی تا بتونی سا÷ورتر خوبی باشی .
Mahdi-Void (07-01-2018)
این توی رنک 4.5k به بالا جواب میده برای رنک اپ توی کمتر از این رنک باید طرف ات رو بشناسی و در حد شعور طرف ساپ کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند روز پیش رفتم با اکانت دوستم herald بود ساپ ioپیک دادم اول وارد و .. کاشتم دیدم اصلا تاثیر نداره xd چرا؟
چون یارو میدید دارن میان گنک اش هیچ کاری نمیکرد
اخر سر یه مدوسا بود توی بازی از اول بازی حنجره ام رو پاره کردم برو من دارمت بازم هیچ کاری نمیکرد اخر سر التی زدم بردم اش وسط 5 تاشون lol توی فایت کامل پر نگهش داشتم رمپیج زد بعد توی chat all نوشت ez و اخر بازی نوشت بازی رو بخاطر من بردید منو کامنت کنین
ولی خوب توی رنک خودم که حدود 3kهست بازم اینجوری هستا و خیلی درجه کمتر
FCB (07-02-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©