نقل قول نوشته اصلی توسط Sharingan نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جواب شما رو بچه ها به درستی دادند. شما بپا صدای خوشگلت خراب نشه عزیزم.
وظیفه ی گرازشگر اینه که با بازی جو بده و بازی رو هم تا حدی آنالیز کنه. که ما این کار رو به درستی انجام دادیم. حتی در بازیه دوم موقع پیک و بن ها من و پوریا 4 تا از پیک های تیم GG رو به درستی پیش بینی کردیم.
شما کاملا داری یک طرفه نگاه میکنی. شما فهمیدی Gem = Win ولی به این نگاه نکردی که 3 بار Gem رد و بدل شد و آخر هم تیم LoG با یه پوش خیلی تمیز بازی رو جمع کرد دمشون هم گرم.
برای مثال من با امیر ( فانتوم ) هیچ آشنایی ندارم و خیلی هم براشون احترام قائلم به عنوان یه بزرگتر و کسی که تجربه ی بیشتری از من داره ولی وقتی ایشون تو بازی میگه من از مدل استایل Earth Shaker تو دوتا 2 خوشم نمیاد شما صداتون در نمیاد ولی اینجا که میرسه این حرف ها رو میزنید.
در کل میخوام بگم که عادلانه قضاوت کنید. ما نمیتونیم تمام وقایعی رو که تو بازی اتفاق میفته برای شما توضیح بدیم. رادیو که نیست!
یک بار دیگه هم میگم جو دادن یکی از وظایف اصلی کستر هست. در مورد اطلاعات دوتا 2 هم که شما میفرمایید مطمئن باشید که از شما بیشتر نباشه کمتر نیست اطلاعاتمون. شک نکنید.
لازم به ذکر هست که تیم ما خودش جز Winner Bracket بوده و بعد به خاطر مسائل خاص تیم منهل شد که این خودش یعنی ما به اندازه ی کافی به گیم تسلط داریم.
بازم از انتفادتون ( توهینتون ) ممنون انشالله که صدای شما رم بشنویم.
شما درست میگین وظیفه اصلی جو دادنه ؟؟ مثل این میمونه عادل فردوسی پور داره بازی گزارش میکنه به جا اینکه بگه توپ به اوت میره بگه ، اوه توپ کجاست چرا اینجوری میکنه ،
شما بایستی در کنار نقل کردن بازی دقت زیادی روی اسپل هایی که کاست میشه ، پیشبینی وقایع و ... داشته باشی ، من بازی رو ندیدم و فقط نظرم در مورد گرارشگر دادم ،
امیر جان هم توجه زیادی توی بازی نداره ! حتی بازی اول ما با تیم Don.z من تاور رو denied کردم و بعد BM رو کشتم ولی ایشون گفتن تاور و زد ولی مرد ! و خیلی مشکلات ریز دیگه ،
به هر صورت نکته اصلی دقت زیاد روی بازی هست نه جو دادن الکی .