خیلی خوب شد که soundcloud و reddit رفع فیلتر شدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Zack Brown-It Goes On
samdeloges چرا بن شد ؟
@Milad._.R
@FCB
@Sharingan
من به عنوان یه عضو کوچیک و یه عضو قدیمی و ثابت انجمن خواهش میکنم @samdeloges رو از بن در بیارید
ایشون زحمات زیادی برای انجمن کشیده و واقعا فعاله، به نظرم درست نیست به خاطر بحثی که پیش اومد ایشونو از دست بدیم، حیفه ...
FCB (01-31-2018),grandmaster7 (02-02-2018),Mahdi-Void (01-31-2018),reza (10-05-2019)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteموقتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 روز دیگه رفع میشه.
بهتر بود تو پیام خصوصی می پرسیدید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (01-31-2018),dark druid (01-31-2018),erebor (01-31-2018),Mahdi-Void (01-31-2018)
کسی میدونه یک ساعت استریم نگاه کردن نوی توئیچ تی وی چقد حجم میکشه؟؟
حجمی که مصرف میکنه رو همراه با کیفیت تصویر بگید لطفا
720p به صورت دقیقه ای تقریبا میشه 11.25 MB و به صورت ساعتی میشه تقریبا 675MBThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
480p به صورت دقیقه ای تقریبا میشه 6.4 MB و به صورت ساعتی میشه تقریبا 382.5 MB
* من معمولا همیشه روی 360p نگاه می کنم. کیفیتش خوبه و میشه متن هارو خوند.
منبع
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
در ابتدا قصد داشتم آموزش هامم پاك كنم يه سري كانال تلگرام و اينستاگرام هستند كه حاضرن آموزشارو بخرن ولي خب بعد گفتم ولش كن
ديگه دليلي نميبينم بيام توي اين فوروم به اندازه كافي ازم تقدير شد! هم از من هم از همون كسي كه اسمش هنوز به عنوان بهترين ارسال كننده اول ليسته
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
FIFA_PES (02-04-2018),grandmaster7 (02-02-2018)
تا الان هر کسی همکار سایت شد به مشکل خورد!
از عمده دلایل این اتفاق یا دخالت در کار مدیریت بوده یا انتظار داشتند با وجود بی احترامی کردن به اعضا و مدیران سایت باهاشون برخورد نشه
شما دو روز بن شدید، دلیلش هم خودتون میدونید. با اینحال اگر هم خواستید به فعالیتتون ادامه بدید مشکلی از طرف ما وجود نداره
هر تصمیمی بگیرید، من بابت زحماتی که تا الان برای فروم کشیدید ازتون تشکر میکنم،
موفق باشید
مطمئن شدم که هدف ایجاد این فروم برای بازی نیست به رخ کشیدن قدرت مدریت هست شخصیت هر ادمی دست خودشه مطمئناٌ شما شخصیت خودتون رو توی این فروم گذاشتید که هیچ آدمی نمی تونه باهاتون کنار بیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FIFA_PES (02-04-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©