شما حتی Wallet اکانت رو شارژ نکرده بودید؟ اگه کد داشته باشید میشه پس گرفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما حتی Wallet اکانت رو شارژ نکرده بودید؟ اگه کد داشته باشید میشه پس گرفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جرا یه باز 10$ شارژ کرده بودم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی فکر میکنی با این ماجرا استیم قبول میکنه ؟
بله قبول ميكنه.شما كد رو برو پيدا كن و يه تيكت درست و حسابي بده به استيم با مدرك بگو اكانتت رو دزديدن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Potato
Slayer (03-10-2017)
وای خیلی ممنون از همگی.
اکانتم رو پس گرفتم واقعا دمه استیم گرم
نمیدونید چقد خوشحالم :d
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باسلام خسته نباشید
سوالی داشتم
من فقط اکانت پیپال جزییاتشو نمیدونم اون وقت چیکارش میشه کرد ؟ .... ؟
سلام با پیپال نخریدم اصلا ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
علاوه بر این cdkey هم از من میخواد ولی من دسترسی ندارم ... درواقع کریتور اکانت منم ولی نمیتونم کاری انجام بدم لطفا راهنمایی کنید دراین مورد
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من متوجه نشدم. الان اکانتتون به سرقت رفته؟
cdkey رو بعد از خرید استیم براتون میل می کنه به ایمیل اکانتتون و از اونجا قابل دسترس هست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
الان این cdkey میخواد ولی من بازیام گیفت هستن اره سرقت شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هرکاری میکنم هم استیم بک نمیده !
برید به اینجا: https://help.steampowered.com/en/wiz...hAccountStolenThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخر صفحه change my password رو بزنید و بعد از اون طبق دستورات پیش برید.
مثل اینکه دیگه نیازی به ارائه cd-key و.. نیست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Viper (02-14-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©