Artifact در استیم
Artifact on Steam
Artifact در استیم
Artifact on Steam
bayani (03-22-2018)
سلام و خسته نباشید خدمت تمام رفقای گل اشالا سال خوبی در کنار خانواده و پر از شادی داشته باشید و موفقیت
من بعد از اینکه تابستون بعد ۷ سال یه لپ تاب جدید گرفتیم کلی ذوق شوق نشستیم پاش بازی کردن بازی کردن! تا این که cs go همین ۱۰ ۱۲ روز پیش خریدم و تازه فهمیدیم اصن ما بازی نمیکردیم! وقت با fps اشنا شدیم و فهمیدم دوتا ۲ رو با fps 40 50 بازی میکردیم{ببین جوونای ایرانی چه میکنن fps 40 50 } و تصمیم گرفتیم یه دونه pc بگیرم اگه بشه میخواستم راهنمایی کنید که یه pc در حد گیم خوب رو به بالا باشه که حالا از هر لحاظ خوب باشه مشکل در گیم نداشته باشیم اگه میشه راهنمایی کنید و حدود قیمتی بدید
منم هروقت با bot بازی میکنم میفهمم قبلش بازی نمیکردم !! پینگ ۱۵۰ - ۲۰۰ هم شد پینگ ... بعد با همین پینگ بعضی ایرانیا چه میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
TheNiGhTwOLFs (03-22-2018)
حالا مشکل من fps راهی نیست ؟ اخه سیستم از لحاظ رم کارت گرافیک سی پی یو خوبه فقط من نمیدونم fps چرا مشکل داره fps ربط به چی داره دقیقا راهی نیست درستش کرد؟
همه تنظیمات رو Very low بزارید fps بهتر میشه.
بعد از تقریبا ۵ سال از خرید گوشی امشب بالاخره از هدفونش استفاده کردم :دی
گوشی: iphone 5s
اولین آهنگ خارجی: ed sheeran - perfect
اولین نوحه: سید شبابی - جواد مقدم
اولین آهنگ داخلی (به عشق میلاد): امیر بی گزند - چاووشی
گزارش عملکرد: بسیار عالی (از دید یک غیر متخصص و آدم عادی)
نتیجه گیری: حس خاک بر سری دارم! همچین چیزی ۵ سال تو کارتن بوده خاک میخورده و من مثلا تجربه شنیدن موزیک تو هدست ارزونی که از مغازه رفیقم خریده بودم بالاترین تجربم بود!
یک چند ساعت دیگه تو هدفون/هندزفری iphone 7 هم گوش میکنم ببینم فرقش چیه. ان شالله هم هرکی این مطلب رو میخونه و تجربه نداره این تجربه رو کسب کنه. (اگر نام محصول بردم قصد فخر فروشی یا تبلیغ نداشتم)
آپدیت: اصلا iphone 7 هدفونش به pc نمیخوره تبدیل میخواد
ویرایش توسط FCB : 03-27-2018 در ساعت 01:47 AM دلیل: 222
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (03-26-2018),erebor (03-27-2018),Mahdi-Void (03-28-2018),Milad._.R (03-27-2018),Sharingan (03-27-2018)
تبديلش كه توي خود باكس گوشي هست.هيچ فرقي هم نداره هدفون با 5s.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اديت:اشتباه شد تبديل براي اتصال به pc نداره.تبديلش براي اتصال هدفون با جك ٣.٥ به گوشي هست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ویرایش توسط UnHoLy666 : 03-28-2018 در ساعت 01:10 PM
FCB (03-28-2018)
وفات حضرت زینب (س) را به همه تسلیت میگم.
با توجه به اینکه طبیعتا" امروز ۱۳ ب در هم هست حواستون باشه و حرمت حفظ کنید.
یا علی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (04-03-2018),Mahdi-Void (04-04-2018),UnHoLy666 (04-02-2018)
اقا کسی به خواد بدنی مثل بدنه رونالدو داشته باشه ( حالا شبیهش چون رونالدو حداقل 10-15 ساله حرفه ای داره کار میکنه ) تو همون فرم باید چه تمرینایی انجام بده
erebor (04-03-2018)
اونا تمرینات مختص فوتبالیستاسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته هر رشته ای تمرینات بدنسازی خاص خودش رو داره. مثلا کشتی، شنا، وزنه برداری و...
شما باشگاه که بری به مربی بگی هدفت چه بدنی هست براتون برنامش رو می چینن. یا سایت morabiman شامل خوبای ایرانه اونجا می تونه آنلاین سفارش بدی ولی هزینش بالاست...
معمولا تو اینجور بدنها به بازوها و زیر بغل و عضلات پشت، کمتر اهمیت میدن چون هدف استقامت هست و سرعت
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©