سلام محمد جان من زمانی که میخوام بازی رو اپدیت کنم این ارور میاد بخاطر این DLC هست یا نه مشکل دیگه ای داریم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر مشکل از سیستم من هست راهکارش چیه؟
سلام محمد جان من زمانی که میخوام بازی رو اپدیت کنم این ارور میاد بخاطر این DLC هست یا نه مشکل دیگه ای داریم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر مشکل از سیستم من هست راهکارش چیه؟
ریجن دانلودتون رو ببرید به یک کشور ترجیحا دور تا زمانیکه دیگه این پیام رو نبینید. مثل کاناداThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام دیشب بعد اپدیتا رفتم تو بازی دیدم مپ سیاهه بعد رفتم تو تنظیمات ویدیو رو زدم رو opengl دیدم درست نشد بعد از یکی از دوستام پرسیدم راهنماییم کرد درست شد ولی یادم رفتم ویدیو رو از opengl بردارم بعد الان که میخوام برم تو دوتا میگه missing basic opengl v.r1-vr2 چند تا کلمه انگلیسی دیگه چه کنم؟؟
از تو استیم رو دوتا2 کلیک راست کنید => properties تب generals گزینه set launch option داخلش (autoconfig-) این تنضیمات ویدئو و گرافیکو همرو با توجه به سخت افزارتون برمیگردونه به حالت default. بعدش بازیو باز کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه از قبل چیزی تو Set launch option نوشته بودید فقط به Space این دستورات رو از هم فاصله بدید
درست شد ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام خسته نباشد
من نمیدونستم از بازی بیام بیرون بن میشم
حالا بن شدم
چقدر طول میکشه از بن بیام بیرون
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید به اون تعداد بازی ای که بن شدید در حالت single draft برد کسب کنید.
تعداد بازی رو معمولا در همون find match که می زنید بصورت قرمز رنگ نوشته
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
با سلام و خسته نباشید.بعضی وقتا که من در حال بازی کردن دوتادو هستم یدفعه خود به خود از بازی میپره بیرون و معمولا به سختی دوباره وارد بازی میشم.اخر بازی میبینم که زده من بازی رو ابندون کردم!(البته اگه اصطلاحشو درست گفته باشم...) درحالی که بازی خودش پرید بیرون و من دوباره برگشتم و بازی رو تموم کردم!و بعد از اون به مدت یه روز نمیتونم کلا تو هیچ مدی بازی کنم...دیگه اعصابمو خورد کرده.چیکار کنم تا اینجوری نشه؟؟
ویرایش توسط MHMD : 06-18-2018 در ساعت 02:20 AM دلیل: افزایش سطح گیرایی پیام
Viper (06-18-2018)
باید وقتی اینطوری شد از task manager قسمت processes برید dota2.exe یا همچین چیزی رو پیدا کنید و end task بزنید، اینجوری دوتا 2 سریع بسته میشه و به راحتی وارد بازی میشید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم دوتا 2 تو تسک منیجر نبود اونموقع steamerrorreporter.exe رو ببندید و درست میشه، اگه اونم نشد هر چیزی که مربوط به استیم تو تسک منیجر هست به جز steam client bootstrapper رو ببندید که اگه این آخریه روببندید کلا از استیم خارج میشید و باید از اول استیم رو بالا بیارید.
فک کنم وقتی بازی کرش میشه استیم سعی میکنه یه فایل لاگی چیزی بفرسته یا درست کنه و سیو کنه برای گزارش کرش و این باعث میشه بعد از کرش شدن تو استیم in-game بمونید و جلو دوتا 2 بنویسه game is running و این باعث میشه که وقتی میخواید دوتا 2 رو باز کنید بالا نیاد...
خلاصه از این به بعد برای اینکه اینطوری کرش نشه موقع loading بازی یا وقتی 10/10 میشه و بازی میخواد شروع بشه جایی رو کلیک نکنید . و تا لود شدن کامل صبر کنید. توی بازی هم بعضی وقتا اینجوری کرش میشه که اون راه چاره ای نداره فقط باید هر وقت کرش شد کاری رو که بالا گفتم انجام بدید.
مرسی ولی چرا خود ب خود وسط بازی کردن میپره بیرون؟از اون بدتر اینه که وقتیم به بازی بر میگردم و بازی رو تموم میکنم تو پروفایل و قسمت اخرین بازی هایی که انجام دادم مینویسه که لفت دادم و معمولا به مدت 24 ساعت نمیتونم بازی کنم
erebor (06-18-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©