نقل قول نوشته اصلی توسط alia76972 نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من متوجه نشدم برچه اساسی میگین ضد اش هست
طبق شناختی که من از اسپک دارم هیرو تانک ای هست و با یه کریت نمیمیره و خوب اگر فانتوم حتی مقداری فارم بهتری هم کرده باشه وقتی بپره روی اسپک و اسپک یه بلید میل باز کنه فانتوم تمومه و یه نکته بعدی اینه که شما منظورتون توی تیم فایته یا تک به تک
اگر توی نک به تک باشه که لژیون بخاد دوعل بگیره داخل دوعل خودش میمیره از اسپک فک کنم بدونین چرا بخاطر اسکیل دوم اسپک و اینکه اگر تک به تک باشه اسکیل سوم لژیون کمتر فعال میشه اگر هم توی تیم فایت و بازی پابلیک باشه اصلا و ابدا حرف شما منتطقی نیست چون ممکنه توی بازی بی نهایت اتفاقات و پیک های جور واجور و سطح فارم و لول و نوع ساپورتر ها و مکان فایت و... دخیل باشن که نمیشه گفت لژیون کانتر شه و از اون ور هم همین اتفاق برای فانتوم هم هست و درمورد فانتوم همینا صدق میکنه
وید هم اگر بخاد فول اتکر کنه با برگشت دمیج های اتک خودش ذوب میشه مگر اینکه ساپورتر ها و سبک ایتم بندی ها جوری باشه که بتونن اسپک رو کانتر کنن
و در اخر دوم و وایپر رو هم درست گفتین اگر bkbو ایتم های اساسی دیگه اش رو بیاره این دوتا حرفی ندارن جلوش بزنن ولی کووو تا اون ایتم هارو بیاره و من منظورم اول تا ارلی گیم بود وگرنه در لیت گیم میتونه خیلی چیز ها عوض بشه !
کلا جلو این هیروهایی که از اتک خودت بهت دمیج میدن که فک کنم همین دوتا هم هست centur با spectre و البته ایتم blade mail جلو اینا تنها چیزی که هیروی کری لازم داره لایف استیله و وقتی با لایف استیل اتک بده همون دمیجی که برمیگرده به هیرو لایف استیل میشه و عملا خنثی میشه و شما راحت میتونی جلوی این هیرو ها واستی/ جلو ایتم Blade mail هم satanic میارید و تو ریتورن ساتانیک روشن میکنید وای میستید باهاش اتک به اتک میکنید این از این
ولی چیزی که مشخصه اینه که توی لیت گیم و فارم زیادی که spectre کرده باید ازش ترسید خیلی خفنه
کلا یه سری هیرو ها تو لیت گیم دو کری مقابل هم پتانسیل زدن همدیگرو دارن و نکته مهم اینه که تو فایتی که میخواد شکل بگیره کری شما در پوزیشن بهتری قرار داشته باشه و کری مقابلتون در پوزیشن درست خودش نباشه
مثل هیروی های anti mage vs troll یا همین spectre vs pa دو طرف میتونن همدیگرو بزنن و همونطور که گفتم چیزی که مهمه جایگیری صحیحه و البته تیم فایت