خب از یکطرف که spec رو باف می کنه از طرف دیگه ursa که ضدش هم هست رو باف میکنه. چرا هیچ کدومتون نامی از ursa نبردید؟توی بازی های 5v5 هم مثال از همه پوزیشن میشه زد ولی بیخیال
راستی بهترین هیرو جلوی cent و spec همون wr هست![]()
خب از یکطرف که spec رو باف می کنه از طرف دیگه ursa که ضدش هم هست رو باف میکنه. چرا هیچ کدومتون نامی از ursa نبردید؟توی بازی های 5v5 هم مثال از همه پوزیشن میشه زد ولی بیخیال
راستی بهترین هیرو جلوی cent و spec همون wr هست![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
درسته که اورسا باف شده ولی کلا بنظرم از اونجا که لیت گیم قدرت هارد کری های دیگه رو نداره نمیشه خیلی جزو کانتر اسپکتر بحساب اوردش ، البته من از دید یه 4k پابلیک به قضیه نگاه میکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
یورسا یه اینریج کنه اسپکترو میجویه چه early چه lateThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا اینطور فکر نکن که یه کری چون 3ستارست پس باید همه ی کری های زیر 3ستاررو بزنه یا یه کری که 2ستارست پس خودشم بکشه نمیتونه کری 3 رو بندازه
مثلا slark کری2 هست ولی اسپکترو میزنه
wr:windrunner??This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این که بخاد التی بزنه روی این دوتا خودش تلف میشه
کنایه گفتم دیگه مهندس. اون شکلک هم اشاره به کنایه بودنش دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
alia76972 (07-10-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©