ممکنه به خاطر تایم اوت اینترنت باشه... یه پینگ بگیر ببین تایم اوت داری یا نه ..... مشخصات سیستمت چیه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممکنه به خاطر تایم اوت اینترنت باشه... یه پینگ بگیر ببین تایم اوت داری یا نه ..... مشخصات سیستمت چیه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا تورو خدا سریع کمکم کنید ، من دوتا2 رو از خود استیم دانلود کردم ولی وقتی میخام برم توش هنگ میکنه و not responding میشه ، تورو خدا کمکم کنید خیلی برام مهمه . حد اقل سیستم مورد نیاز رو هم دارم فقط رمم 2 هست
کلا بازی دوتا کمترین مشکل رو توی ران شدن داره یکم صبر کن موقع لود شدن احتمالا بیشتر طول میکشه اگه نشد برو داخل استیم libreryروی ایکون بازی داخل استیم سمت چپ کلیک راست کن و اخرین گزینه رو بزن قسمت set luanchرو پیدا کن و داخل اش -dx9رو تایپ کن دوباره امتحان کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام از دیشب دوتا اپددیت میخواد بشه همش ارور میده. میگه ریجنو فولدر لایبراری و و و و تغییر بده. اینارو انجام میدم ولی بازم درست نمیشه لطفا کمک کنید
با سلام
من استیم رو نصب کردم و زمانی که دوتا رو بهش اضافه کردم و خواستم restore کنم بک اپ رو کلا اجازه نداد و این اخطار رو میده an error occurred while updating dota 2 (content server unreachable )
حالا موندم چکار کنم
ممنون میشم کمک کنید !!!
با قند شکن استیمو باز کنید یا ریجن دانلد استیم رو اونقد عوض کنید تا درست بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام تو رو خدا کمکم کنید. من وسط بازی بودم یهو برق رفت بعد از اینکه اومد وقتی حواستم وارد بازی بشم استیم پیغام داد میخواهید بازی رو کجا نصب کنید. دقیقا همون پیغامی که برای اولین بار میخوای دوتا رو نصب کنی. رفتم استیم دیدم هیچ بازی نصب نیست. اول فکر کردم بازی کلا پاک شده ولی میبینم فولدر هنوز استیم بیست و یک گیگ حجم دره. بازی دیگه ای هم ندارم. خودم حدس میزنم یه چیز کوچیکی از بازی پاک شده که استیم نمیتونه شناساییش کنه. لطفا کمکم کنید
در وحله ی اول باید بهتون بگم که پرسشتون رو دو جا عنوان نکنید و قبل از نوشتن در هر انجمنی،قوانینش رو مطالعه کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای بازگرداندن بازی هاتون اینگونه عمل کنید.
یک library جدید در استیم بسازید؛برای ساخت library،از سربرگ Steam در بالا سمت چپ برنامه ی استیم،گزینه ی settings را انتخاب کنید و وارد بخش downloads بشید.
در این بخش گزینه ای به اسم STEAM LIBRARY FOLDERS وجود داره،کلیک کنید و گزینه ی add library folders را باز کنید و یک library بسازید.
وارد فولدری که ایجاد کردید بشید.پوشه ای به اسم steamapps میبینید؛در اون پوشه ای به اسم common بسازید.
حالا در پوشه ی common باید برای بازی هایتان پوشه بسازید...
توجه:هربازی برای پوشه ی خود اسم خاصی داره که باید دقیقا همون رو بنویسید تا بازی رو استیم شناسایی کنه(به بزرگ و کوچک بودن حروف نیز حساسه)
حال که پوشه ی بازی رو ساختید،دیتا های بازی را نیز در آن کپی کنید.
دیتای بازی به این شکل است:
حالا به استیم برید و بازی مربوطه رو نصب کنید روی library ای که ساختید...استیم بازی رو شناسایی میکنه و فقط آپدیت ها و فایل های ناقص شده رو دانلود میکنه.
این روش صد در صد تست شده و خودم انجام دادم.
ویرایش توسط REZA AORAX : 07-12-2018 در ساعت 01:16 PM
.What is forb? It is a plant that we don't know its profits yet
سلام
نمیدونم چرا از امروز صبح میخام پلی کنم دوتا رو not resp.... میده set launch هم کردم نشد
سلام سرعت پینگ بازی دوتا دو من خیلی پایینه ولی سرعت اینترنت ما بدک نیس و جالب اینجاس پینگ بازی لیگ اف لگند leage og legend رو خیلی خوب میکشه لطفا راهنمایی کن منو چیکار باید کنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©