EG دومین تیم از NA اومدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قهرمان DAC 2018 هم Mineski شد.
ممنون بابت کامنت
EG دومین تیم از NA اومدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قهرمان DAC 2018 هم Mineski شد.
ممنون بابت کامنت
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
alia76972 (08-04-2018)
اها بلع سوتی دادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مینسکی شد ولی فک کنم فینال با ویکی بود ؟ یا نه؟
تیم اول optic اومد بالا؟
اون دوتا بازیکن og هم ana و topsonبودن
کسی پیشنهادی برای ti predictionsنداره
یکی دوتا دیدم یکی از کستر معروف tobiwan و یکی دیگه از امیر فانتوم که با هم هیچ وجه تشابهی نداره
(بنظر خودم برای توبی وان بهتره چون نا سلامتی کستره! ولی خوب بازم شک دارم)
پ ن : تیم newbee رو هیچ کس زیاد بهش توجه نمیکنه
توی فصل اخر دوتا ماینر رو قهرمان شد توی فینال یکی از ماینر ها لیکویید رو هم شکست داد
(این تیم های چینی واقعا توی اینترنشال میترکونن از تیم هایی که ادم انتظاری نداره ولی خیلی خوب وارد عمل میشن مثل tiقبلی که دو تیم از یک باشگاه lgd &lfy تونستن توی گروه خودشون اول باشن و تیم newbee که تا فینال هم رفت )
نه فینال با PSG.LGD بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteبازی به گیم ۵ کشید Mineski برد.
تیم اول از NA تیم VGJ.Storm اومد ti8
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
viciپس چه گ....خورده بوده تو دوتا اسیا چمپیون شیپ کن من یادمه این تو یه چیزی اول شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از na یه تیم هم دعوت مستقیم نگرفت؟
خخخ VG امسال فقط توی ۲ تا میجور مقام خوب آورد که احتمال زیاد فکر کنم خاطره شما از فینال بودن VG برای ESL Katowice باشه که با Virtus.Pro بازی کردن و ۳-۱ باختن. بعد از اون توی MDL Changsha هم با PSG.LGD بازی کردن و سوم شدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از NA هیچ تیمی دعوت مستقیم نگرفت. فقط بخاطر پتانسیل بالای تیمهایی که در اون ریجن بودن و همچنین با توجه به موقعیت کلی اونها در رنکینگ DPC بهشون ۳ تا اسلات TI8 تعلق گرفت. که تیم اول تیمی بود که در جدول گروهی باید اول میشد و نیازی به بازی حذفی نداشت و VGJ.Storm تونست اول بشه و رفت TI...
بعد از اونها هم EG و OpTic به ترتیب با بازی توی مرحله حذفی به TI رفتن...
- جبران خلیل جبران
bayani (08-06-2018),Mahdi-Void (08-06-2018)
paparaziفینال تک به تک رو برد من فک کردم dacرو برده تیمشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فازم چی بوده!![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©