Virtus.Pro قرارداد تیم دوتا ۲ خود را تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی تمدید کرد!
منبع
Virtus.Pro قرارداد تیم دوتا ۲ خود را تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی تمدید کرد!
منبع
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (08-13-2018),Mahdi-Void (08-10-2018)
پنهان کننده: Bulldog در TI
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-10-2018),bayani (08-13-2018),Mahdi-Void (08-10-2018)
بچه ها یه سوال بی ربط دارم
یافتس رو یادتونه ؟ چرا هیچ جا ازش حرفی نیست ؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا جایی که من یادمه یافتس برای دوتا 1 بود . البته چند تا بازی هم تو دوتا 2 ازش دیده بودم , همش هم sf بود . این افراد چون تیم خاصی ندارن و توی TI نیستن , زیاد دیده نمیشن
من دیدم چند تا کلیپ و دمو ازش با هیروی اس افThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی خوب دیگه انچنان با استعداد نبوده توی دوتا دو
چون نه تاپ ام ام ار هس و نه توی تیمی حضور داره
احتمالا توی همون دوتا یک گیر کرده xd
پ ن پیش بینی ها رو چجوری بزنیم بنظرتون هر کستری یا هر نفر برا خودش یه چی زده از ادمین ها و کارکشته ها تقاضا میشه help برسونن
International Lowdown رو خودتون میبینید یا آپارات آپلود کنم چند تاشو؟
یک مستند کوتاه از معرفی تیمهای حاضر در TI8 هست که برای هر تیم جداگانه گذاشته شده.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (08-12-2018)
من قسمت تیم لیکویید رو دیدم ،خیلی خوب بود مخصوصا اون اشکای کوروThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون بشر عشقهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این Ti اگر یک بازی Liquid EG نداشته باشه من دق میکنم
alia76972 (08-14-2018),bayani (08-13-2018),erebor (08-13-2018),Mahdi-Void (08-13-2018)
Lowdown رو بیخیال شدم. ارزش آپلود نداره. چون مطمئنا اونهایی که انگلیسیشون خوبه و اخبار رو دنبال میکنن قطعا دیدن. ما بقی - از نظر من - قطعا چیزی از دوتا حرفهای و اخبارش نمیدونن چه بسا بیان Lowdown نگاه کنن
فکر کنم امشب یا صبح فردا گروه بندی مشخص بشه
- جبران خلیل جبران
bayani (08-13-2018),erebor (08-13-2018),Mahdi-Void (08-13-2018)
سلام میخواستم بدونم مسابقات ti 2018 تاریخش از کی شروع میشه به وقت ایران بعد زمان بازی ها به وقت ایران رو از کدوم سایت میشه دید و همچنین نتایج رو با تشکر فقط یه چیزه دیگه میخواستم بدونم امسال هم رایگان هست دیگه یا نه امسال باید تیکت خرید با تشکر
ویرایش توسط davoodmld20 : 08-13-2018 در ساعت 10:43 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©