من قسمت تیم لیکویید رو دیدم ،خیلی خوب بود مخصوصا اون اشکای کوروThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
من قسمت تیم لیکویید رو دیدم ،خیلی خوب بود مخصوصا اون اشکای کوروThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون بشر عشقهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این Ti اگر یک بازی Liquid EG نداشته باشه من دق میکنم![]()
alia76972 (08-14-2018),bayani (08-13-2018),erebor (08-13-2018),Mahdi-Void (08-13-2018)
هیچ لذتی توی دنیا بالاتر از دیدن بازی این 2 تا تیم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
FCB (08-13-2018)
حاجی گروه a چی میگه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
bayani (08-14-2018)
بازی ای که هیچ وقت فراموش نمیکم بازی ورتوس پرو با lfyبود یا lgd پارسال اینترنشالThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی بازی یه حرکت هایی میزدن ادم انگشت به دهان میموند مخصوصا این agisدزدی با ارث اسپسیریت من که توی سالن اونجا نبودم از هیجان تا دو ساعت خوابم نبرد
bayani (08-14-2018)
منم دقیقا همین بازی خاطره شد برام اون لحظه agis دزدی واقعا محشر بود خیلی خیلی رفلکس بالا میخواد این حرکات اگر کسی بازی یادشه که Virtus.pro با کدوم تیم بود ممنون میشم به من اطلاع بدید چون میخوام دانلودش کنم کیفیت 1080p رو دوباره ببینم با تشکر.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©