این سایت رو امروز پیدا کردم. برای همین کارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امیدوارم کمک کنه
این سایت رو امروز پیدا کردم. برای همین کارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امیدوارم کمک کنه
eg یه پایه فیناله بازیشون درفتشون عالیه ! از گروهی تا الان هر بازی دارن بهتر می شن ! هر چی از بازیشون بگم کمه
جالبه تمامی بازیا تا اینن لحثه 2-0 بوده
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 08-23-2018 در ساعت 10:25 AM
@♀♠♥ßkß♥♠♀
یادته قبل شروع مسابقات بهت چی گفتم؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-23-2018)
ای جانم ال جی دی
انتظار نداشتم به سادگی لیکویید رو ببره ولی برد واقعا دمشون گرم
vgj storm هم با اون باختی که به او جی داده بود نا امید بودم ازشون ولی این بازی یکم جبران کردن (توی درفت هاشون جالبت بود کری هاشون رو اول پیک دادن بلعکس ماها ) درو رنجر چقدر خوب جواب داد !
تا این لحظه هم که اینو مینویسیم بازی egباogهس و گیم اول رو او جی برده
سکرت و vg هم 2_1 سکرت برده جفتشون مورد علاقه ام بودن
(تا الان 70 درصد پیشبینی براکل ام درست بوده O_o)
نگاه n0tail به Fly... خدای من...
پ.ن: کلیپ
پنهان کننده: عکس
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
نتایج تا اینجا :
اوضاع خیلی پیچیده شد . eg چشم خورد اصلا یه بازیه عجیبی بود rtz انگارفقط می گشت تو مپ تو بازی احساس نشد .
از upper اجتمالا LGD میره فینال وضعیت پایینیا خیلی پیچیدست من احتمال می دم یا eg یا vp میره فینال که اگه فرضا eg بتونه vp رو بزنه باز باید با og بازی کنه که این بازیم یه کم unpredictable عه .
این liquid هم dispassionate عه خیلی بعید می دونم بتونن تکونی بخورن به نظرمن از سکرت می بازن و تمام .
70 درصد lgd قهرمانه
30 درصد vp or eg
any other prediction bois ?!
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 08-23-2018 در ساعت 06:56 PM
FCB (08-24-2018)
چرا اینطوری باخت liquid? یکی برای من تشریح کنه چرا اینقدر بد باختن؟؟؟اینا که تو بازی های قبلیشون اینقدر هماهنگو مسلط بازی میکردند چی شد یهو؟
راجبه قهرمانی هم واقعا نمیشه پیشبینی کرد کی قهرمان میشه چون به چند تا فاکتور ربط داره
1-پیک و بن ها
2-اینکه پلیر ها اون روز امادگی جسمی روانیشون چه طور باشه
3-روند بازی به چه شکلی رقم بخوره(مثلا پلیری که کری پلی میده اگه پشت سر هم کیل شه و نتونه فارم کنه خب قطعا اون انگیزه و تمرکز اولیه بازی رو نمیتونه داشته باشه دقیقا نقطه مقابل اون کسی که پشت سر هم کیل میگیره و داره از بازیش لذت میبره حتما انگیزه و تمرکزش چند برابر حالت عادیش میشه)
4-ممکنه اون تیم مدعی اصن در مراحل قبلی حذف شه و به فینال نرسه!مثل لیکویید
اما خب به نظر من با اینکه خوشم نمیاد از Ramzes احتمالا VP تی ای رو میبره
من میگم liquid برمیگرده
"I'm the beast of bedtime tales."
FCB (08-24-2018)
چقدر upper bracket نچسب و بد شد.
اصلا دلم نمیخواد lgd قهرمان بشه.og هم که بزار بره.
eg بنظرم توی lower زنده بیرون نمیاد
vp یه پای فیناله
خلاص
EG بنظر من قشنگ عملیات روانی روشون انجام شد. حالا اینکه بگیم روشون انجام شد درست نیست ولی بنطرم خودشون اجازش رو دادنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عجب TIای شده! پیش بینهای همه رو خراب کرده
بنظر من اما از Lower یا Liquid یا EG میان فینال. OG به هرکی بخوره از اینجا به بعد حتی هم Secret (نه اینکه تیم ضعیفی باشه) هم میبازه! اون بازی EG OG از دید من و خیلیها یک fluke تمام بود!
VP هم افتضاح بازی میکنه. افتضاح هم در قیاس با انتظاری که ازشون میرفت نه معنی کلمه. خیلی خوب میشه EG حذفشون کنه
--------------------------
@bayani من میگم از بین تیمهای باقی مونده همه قهرمان شن جز OG :دی
- جبران خلیل جبران
bayani (08-24-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©