erebor (07-18-2018),Mahdi-Void (07-18-2018)
با معرفی Mega-Kill Announcer GabeN در آپدیت امروز، تمامی دارندگان Battle Pass از این آیتم برخوردار خواهند شد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من که نفهمیدم که دقیقا به چه دردی میخوره(مثلا طرف رمپیج میزنه میگه:رمپیج.لطفا به من ایمیل بدید که راجع به رمپیج شما بیشتر بدونم! طرف تو اوجه تمرکزه و ضربان قلبش چند برابر شده این داره متن میخونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفقا بتل پس چند روز دیگه تموم میشه ؟
2 روزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بد شانسی یعنی این که توی براکت 11 تا درست گفته باشی و منتظر یدونه درست دیگه باشی که 10 تا لول اپ بده اما توی روز اخر ای جی به ال جی دی میبازه از اون ور ال جی دی به او جی و هیچ کدوم درست در نمیاد و تو 5 لول رو میگیری
Battle Pass تا دو هفته دیگر تمدید شد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دمشون گرم من چقدر حرص خوردم سر بعضی چیزا که نتوسنتم بگیرم لول اپ کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما الان تقریبا یه 10 یا 15 لول دیگه اپ میتونم بکنم
والو واقعا شرکت ای هست که به عضو هاش اهمیت میده
خدا کنه یه چند وقت دیگه یه سرور برای ترکیه یا اذربایجان یا ایران بسازه که پینک کمتر بشه پینک 90 یا 100 زیاده واقعا
به عضو هاش اهمیت میده؟ با خودشون گفتن شاید چهار دیگه تو این مدت پول بدن برا battle pass.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز توی این مدت دیگه کسی نمی تونه لول اپ بخرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نفع خود والو هم هست که قضیه بوک سریع تر بسته بشه ولی خوب برای فرجه دادن به کسایی که یه سری چیز هارو تموم نکردن دو هفته مهلت داده
FCB (08-29-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©