@alia76972 پستت رو بزار توی اسپویلر، شاید کسی فینال رو ندیده میاد پستت رو میخونه دیگه انگیزه برا نگاه کردن براش نمیمونه
پنهان کننده:
@alia76972 پستت رو بزار توی اسپویلر، شاید کسی فینال رو ندیده میاد پستت رو میخونه دیگه انگیزه برا نگاه کردن براش نمیمونه
پنهان کننده:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
منظورت از drama همون قضیه نوتیل و فلی و s4هس؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظر من ربطی نداشت خوب بازی حرفه ای هست و چرا این اتفاق برای اوجی نمیفته . همه سعی و تلاش اشون رو کردن درست هس که یه مقدار روابط بین ای جی و اوجی بود اما فکر نمیکنم تاثیر انچانانی بگزاره
( اگه اوجی یه تیم ایرانی بود صد در صد همه میگفتیم به یاری خدا و اعمه و دعای خیر حضرت اقا و مردم تونسته تا اینجا بیاد![]()
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-26-2018)
باید برات اتفاق افتاده باشه تا درک کنی. روبرو شدن با رفیق صمیمی در جهت مخالف خیلی بده. من متاسفانه تجربش رو داشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و اما من به اینکه این اتفاق خواست خدا بود اعتقاد ۱۰۰٪ دارم. چون هیچکس همچین فکری رو نمیکرد. از open qualifier تا قهرمانی. این یک شگفتیه. حتی خود بازیکنا هم تو خوابشون همچین چیزی نمیدیدن. این عکس رو ببین. همه اینطوری فکر میکردن.
Topson تا ۲ ماه پیش به زور ۱۰ نفر آدم برجسته میشناختنش ولی الان کل جامعه دوتا ۲ میشناستش! خودشون آخرش میگفتن: n0tail: I feel blessed, ceb: this is a blessing, ana: this is real
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©