اون مگه برای ti7 نبود؟ طرف هم امسال آوردنش گفت LGD قهرمان میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امکان نداره کسی تماما درست پیش بینی کرده باشه
اون مگه برای ti7 نبود؟ طرف هم امسال آوردنش گفت LGD قهرمان میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امکان نداره کسی تماما درست پیش بینی کرده باشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
به شخصه امسال یه نفر از آینده میومد ریز به ریز براکت رو میگفت من باور نمیکردم و قهرمان رو lgdمیزدم بازThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون شخص ti7 جدا.... تو Arena بود و تو یه بخشی slacks و kaci رفتن پیشش و پرسیدن کی قهرمان میشه گفت lgdThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی من یادمه یه جا گفتن که فقط یه نفر ti8 رو درست زده و برای اینترنشنال بعدی پیداش میکنن و میارنش
bayani (08-27-2018)
مثل اینکه چندین ماه قبل از اینترنشنال puppy توی مچ پابلیک هم تیمی تاپسون میشه و یخورده باهم دعوا شون میشه و پاپی که سابقه دعوا تو پابلیک داره بهش فحش و دری وری میگه
و جدیدا پاپی پست گذاشته :من عادت بدی دارم که توی بازی حرف زشت و ... میزنم و سعی دارم این عادت بد رو ترک کنم پس زمان کمی دارید تا موفق بشید
چینی ها دارن بازیکن های ال جی دی رو flam مکنن برای باخت و ابرو بردن چین
یه مصاحبه که با تیم ای جی شده بود داخل اینترنشنال
از سومیل (فک کنم سومیل بود) پرسید بین ای جی با قهرمانی چه فاصله ای هست
و سومیل جواب داد ارتیزی
همه اینا عکس و فیلم اشون رو دارم ولی نه حجم دارم و نه وقت شاید روز جمعه چند تا کلیپ اپلود کنم در مورد تی ای البته اگه کسی علاقه داشته باشه
ABNightmare (09-04-2018),Viper (08-29-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©