نه باو نداره دوست عزیز. قوانین رو لطفا رعایت کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه باو نداره دوست عزیز. قوانین رو لطفا رعایت کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
tbzgoodboy (01-17-2019)
قبول میکنم اشتباه کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال دیگه دارم که چطور میتونم آیتم های هیرو هارو قبل اینکه بخرم یجایی تست کنم روشون ببینم چطور میشه !؟ نرم افزار خاصی هست ؟
مثل سایت dotaloudout این سایت میتونی ایتم های هیرو رو روش تست کنی نشون میده چه شکلی شد ولی همه ایتما خوب نمایش داده نمیشه( بخصوص ایتم هایی که درخشش و اتیش و.. داره)
روش دیگری برای تست هست ؟
Viper (01-17-2019)
نمیدونم والا. من قدیما خودم ست هارو ذهنی میکس میکردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
erebor (01-17-2019),tbzgoodboy (01-17-2019)
سلام
من چندتا ایتم از ی سایت ایرانی خریدم ایتما اومد تو بخش ترید ایتم من تو استیم ولی وقتی قسمت respond رو زدم که ایتم رو اکسپت کنم یه صفحه اومد نوشت شما 7 روز نمیتونید اینارو استفاده کنید چون از یه سیستم خارجی استفاده کردید(گوشی خودم...) حالا یه سوال از کجا بدونم چقدر ازین 7 روز گذشته؟ (چون مال 7روز پیش بود) الان دوباره از سایتی ک خرید کردم درخواست زدم دوباره ترید کنن، اوناهم کردن ولی باز که تو استیم خودم respond زدم همون 7روز بن اومد..
یه سوال دیگه که از کجا مطمعن بشم بعد این 7 روز دوباره چون با گوشی میرم نگه 7 روز دوباره بن شدی؟
وقتی با یه دستگاه جدید تو استیم وارد میشید اون ارور 7 روز رو نشون میده، اگه دوباره با همون گوشی برید تو استیم اتفاقی پیش نمیاد اگرم پیام 7 روز زو نشون بده منظورش از روز respond کردنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون 7روز رو نشون میده و جاییم نمینویسه که چقدر ازش مونده شما باید بشماری از روزی که respond کردی ببینی چند روز گذشته
erebor (01-22-2019),Milad._.R (01-22-2019),tbzgoodboy (01-22-2019)
الان 8 روز شده ! و من دوباره با همون دستگاه که قبلا رفته بودم (قبل 8 روز) با همون رفتم استیم و باز همون ارور رو داد ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه کار کنم الان ؟!
[IMG][/IMG]
من فکر میکردم حتما باید 5 دلار داشته باشی چون خودش نوشته بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
r u sure about it
ببخشید یه سوال شما که با گوشیت اینو تایید کردی، با مرورگر گوشیت اینکارو انجام دادی یا برنامه استیمو ریختی و با اون تایید کردی؟ اینو میپرسم چون اگه برنامه استیم 7 روز از تایید شدنش بگذره بعد از اون دیگه هیچکدوم از این مشکلا و ارورا نمیاد چون تمام ترید ها و کارای مارکت رو با اون انجام میدن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تایید شدنش به این نحوه که شما برنامه رو میریزی و شمارتو وارد میکنی و یه پیامک برات میفرستن که کد تایید توشه که باهاش برنامرو فعال میکنی. این مراحل انجام دادید حتما؟
اگه غیر از اینه و مطمعنید 8 روز گذشته یه روزم صبر کنید بعد یه تیکت درست کنید تو سایت steam.support و همین ارور رو تیتر کنید بگید که 7 روز گذشته و برنامه استیمتون هم فعاله و اینا تا رسیدگی کنن.
erebor (01-25-2019),tbzgoodboy (02-02-2019)
خودش که ننوشته باید حتما ۵ دلار داشته باشی. البته شاید من ندیدم. هرچند زیر ۵ دلار هم شخصا امتحان نکردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی چون تو سایتهای فروش گیفت کارت، قیمت های کمتر هم دارند مثل ۲ دلار و ۱ دلار من استدلالم اینه که قیمتش پس مهم نیست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یادمه چند سال پیش من با 2 دلار از لیمیت درش اوردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (01-27-2019)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©