داداش من كرج هستم.كجاي كرج گيم نت خوب هس كه دوتا ٢ يا دوتا ١ داشته باشه؟
داداش من كرج هستم.كجاي كرج گيم نت خوب هس كه دوتا ٢ يا دوتا ١ داشته باشه؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteمنم كرج دنبال گيم نت هستم اگه پيدا كردي به منم آدرس بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نام گیم نت: شمشاد
شهر: قم
تعداد سیستم: شاید 50 یا بیشتر
هزینه در ساعت: 3000 تومان
دوتا2: دارد
آدرس: قم، دور شهر (گیمنت شمشاد، Qom Province, Qom, خیابان کوچهی 33، پلاک 14, Shohada Street) تو (جی پی اس) بزنی واست میاره
توضیحات: یکی از معروف ترین گیم نت های شهر قم که تقریبا تمام جوان ساکن قم آن را می شناسند، و بزرگ ترین گیم نت قم است که شامل دو طبقه است، طبقه بالا سالنی بزرگ که دارای کامپیوتر های بسیار زیادی میباشد(حدود 50 یا 60) وطبقئ پاین دارای ایکس باکس های بسیار زیادی می باشد
در ضمن اشکالی ندارد چند تا عکس از اونجا رو در همین گفتمان بذارم واستون تا اون رو دقیق تر ببینید.
سلام دوستان من دنبال یک گیم نت خوب در شهر کیش میگردم برای بازی Csgo داخل استیم لطفا اگر جایی رو میشناسید ممنون میشم ادرسشو بدید بهم
آقا کسی گیم نت در بندر انزلی سراغ نداره که league of legends داشته باشه
کسی گیم نت تو قشم میشناسه
تو ستاره یکی هست البته یکم قدیمیه
داخل سیتی سنتر1 هم یکی هست
خیلی وقت پیشا یه مدت قشم بودم نمیدونم هنوزم اینا هستن یا نه
Agha mamnon beram bbinam has ya naThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره یک گیمنت هست توی خیابان آذر بیگدلی نزدیک خبابان پروین.
ده تا سیستم داره همشون هم دوتا دارن با اینترنت خوب.
اصلا بری اونجا شاخ در میاری همه دارن دوتا بازی میکنن
ویرایش توسط Shayan9847s : 09-17-2019 در ساعت 11:36 AM
آره یک گیمنت هست توی خیابان آذر بیگدلی نزدیک خبابان پروین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ده تا سیستم داره همشون هم دوتا دارن با اینترنت خوب.
اصلا بری اونجا شاخ در میاری همه دارن دوتا بازی میکنن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©