من اشتباهی حین دانلود دوتا شرت کات و چند تا پوشه دوتا رو حذف کرئم چیکار کنم:smz (1):
من اشتباهی حین دانلود دوتا شرت کات و چند تا پوشه دوتا رو حذف کرئم چیکار کنم:smz (1):
از استیم نوار سمت چپ روی عکس دوتا ۲ کلیک راست کنید و بعد properties بعد local files و بعد verify integrity...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این باید اون پوشه هایی که حذف کردید رو بگردونه. برای شورتکات هم از همون نوار سمت چپ استیم روی اسم دوتا ۲ راست کلیک کنید و create shortcut رو انتخاب کنید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام خسته نباشین .سیستم من وارد دوتا دو میشه اما زمانی که پلی دوتا رو میزنم و میخام جوین کنم جوین نمیشه و دیگه قسمت پلی دوتا باز نمیشه فایروال رو هم قطع کردم بازم درست نشد حتا بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم همین مشکلو دارم میشه راهنماییم کنید .
یه عکس از ارور یا صفحه دوتا دو تون میگیرید بزارید متوجه نشدم مشکلتون روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من میخوام اکانت بسازم ولی چون استیم فیلتره باید فیلترشک بزنم برم سایتش بعد تو قسمت ثبتنام Please verify your humanity by re-entering the characters below. ارور رو میده که مربوط به قندشکنه حالا اونو غیرفعال کنم نمتونم وارد سایت بشم فعال کنم نمتونم ثبتنام کنم این رور رو میده ! دقیقا چ کنم ؟
استیم فیلتر نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایتش که https://store.steampowered.com/ هست فیلترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظور شما نرم افزارشه که بله فیلتر نیست ولی از تو نرم افزارشم بخوای اکانت بسازی میره تو همین سایت که فیلتره !
سلام من ایتم خریداری کردم ولی نمیتونم قبولشون کنم Items Now Unavailable For Trade اینو نوشته زیرش لطفا کمکم کنین
از کجا خریداری کردی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام.من وقتی find matchمیزنم صفحه find match بسته میشه و play dota به صورت کم رنگ میاد زیر سرورهامم نوشتهcalculating چیکار باید بکنم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©