3 همیشه 24 ساعت قبله 2 بود این چیز جدیدی نیست! واقعا آدم شاخ در میاره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3 همیشه 24 ساعت قبله 2 بود این چیز جدیدی نیست! واقعا آدم شاخ در میاره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عه پس من نمیدونستم ببخشید...اون موقع انگلیسیمون خوب نبود حتی یادمه بلد نبودیم موقع رو در رو شدن با nemesis کدوم آپشن رو انتخاب کنیم. یعنی اصلا حتی نمیدونستیم آپشنی هم در کار هست :)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نظرم کلا همونیه که گفتم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یه صحبت هایی حول ساخت Evil 4 remake میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم بهترین اویل همین نسخه 4شه که همه باهاش خاطره داریم و بهترین بازی ps2 هم هست
FCB (04-27-2020)
اون اگر remake بشه خیلی خوب میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا چند وقت پیش داشتم دوباره بازیش رو داخل چیزتیوب مرور می کردم بفهمم داستانش درباره چی بود. (کلا از وقتی انگلیسیم بهتر شده بازیهای قدیمی که داستانشون برام سوال بوده یا ناقص فهمیده بودم رو دوباره می بینم. ناگفته نماند بهترینشون Last of Us بود.)
از بعد قضیه RC و evil های 2 و 3 در همون شب فرار evil های زیادی ساخته شدن و برای دونستن بهتر 4 و اینکه مثلا Krauser چطوری آلوده شده بود و... باید اونهارو دنبال کرد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza (04-27-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©