گفتگو پیرامون مسابقات حرفه ای + اخبار

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 147

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    ممنونم رضا جان. کار قشنگی کردی. اگر خودت می‌تونی این عکس رو داخل کانال تلگرام بزار اگر هم نه @Mohammad.S عزیز لطفا زحمتش رو بکشه
    این نکته رو هم اضافه کنید که بازیهای Dota TV با ۱۵ دقیقه تاخیر نسبت به کانال پخش زنده یا همون استریم رسمی بازیها پخش میشه و کسانیکه مایل هستند از داخل خود بازی مسابقات رو تماشا کنند باید ۱۵ دقیقه صبر کنند.

در رابطه با عملکرد تیم ارور پرسیدید، بنظر من محک اصلی این تیم بازی بعدی اونها که از قضا جلوی تیم سابقشون هم هست خواهد بود. هرچند تا به اینجا یک بازی از Na'Vi گرفتن و تونستن Liquid رو هم ۰-۲ ببرن اما VP از این دو تیم بنظر بنده قوی‌تر هست.
    بازیکن‌های VP خیلی جسور هستند و من واقعا leadership تیمشون یعنی -Save و Draft کردنش رو قبول دارم و محترم هست برام. با این وجود فکر کنم نتیجه بازی ۱-۲ به نفع VP بشه اما اگر به هر طریقی ارور بتونه بازی رو ببره این برد از لحاظ روحی خیلی اونهارو تقویت خواهد کرد.
    در کل پنجشنبه بازیهای قشنگی خواهیم داشت. فراموش نکنیم که Kuro هم به Nigma برگشته و جدیدا تو یک سری بازی قشنگ تونستن OG رو ۱-۲ ببرن و پنجشنبه هم جلوی Alliance بازی خواهند داشت که اونها هم تیم بسیار خوبی هستند مخصوصا Nikobaby که عشقه
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

2. 6 کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ba4ma3n (11-18-2020),bayani (11-20-2020),Milad._.R (11-17-2020),Mohammad.S (11-17-2020),reza (11-17-2020),Sharingan (11-19-2020)