آقا سلام ی مپی بود که ۷نفره و کنار مپ به رنگ صورتی همه ی یونیت ها و هیرو هارو داشت و ما با انتخاب یونیت اول الف ها رو به هررنگی تو دایره قرار میدادیم و روی یونیت و هیرو ها کلید میکردیم اون رو به تعداد به اون طرف میداد کسی مپو داره ؟؟؟
آقا سلام ی مپی بود که ۷نفره و کنار مپ به رنگ صورتی همه ی یونیت ها و هیرو هارو داشت و ما با انتخاب یونیت اول الف ها رو به هررنگی تو دایره قرار میدادیم و روی یونیت و هیرو ها کلید میکردیم اون رو به تعداد به اون طرف میداد کسی مپو داره ؟؟؟
سلام داداش
یه مپ بود سناریو
ونه بود
که اولش انتخاب میکردی هیرو رو
بعدش میرفتی کلی جاهای مختلف(مثل مثلا خیابون بود و کلی دشمن میومد و...) و میجنگیدی
آخراش با یه هیرو میجنگیدی که وقتی میبردیش،صحنه آهسته آخرای جنگتو پخش میکرد و ضربه آخرو نشون میداد
مولتی پلیر بود
خیلی باحال بود
ممکنه برا دانلود بذاری؟
سلام ببخشید یه سوال داشتم ...من قبلنا یه مپ بود بازی میکردم چهارتا گروه میشدن چهارطرف صفحه بعد هرگروه نماد یه چیز بودن یکی انسان بود یکی دیگه ارک اون دوتا هم اسمشونو نمیدونم بعد هر گروه هر ۲۰ یا ۳۰ ثانیه نیرو میفرستاد به سه طرف یکی چپ یکی راست یکی هم وسط ک چهارتا گروه اونجا با هم مبارزه میکردن ..یعنی هر گروه یه دشمن سمت راست یکی سمت چپ همه وسط جمع میشدن .. بعد تو یه هیرو از بین چنتا خیلی کم بودن انتخاب میکردی .. میرفتی میزدیشون بعد با پولی ک میگرفتی میتونستی نیروهاتو تقویت کنی دوستان کسی اسم این مپدونه ؟
چرا من این مپ های رو که گذاشتن نمی تونن دان کنم همش میره تو یه پیج سفد دان نمی شه
چرا هرچی میزنم رو لینک دانلود یه صفحه خالی میاره
سلام داداش میخوام مپا رو دانلود کنم رمز میخواد رمزش چی باید بزنم؟؟؟
میگم دادا مپ های جدید تر هم داری؟
Sharingan (05-14-2021)
https://www.epicwar.com/maps/?order=...=rating&page=1This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مپ های محبوب همینا هستند به ترتیب. میتونی صفحه های بعدیشم نگاه بندازی
چون تاپیک قدیمی هست و اکثر پلیرهای دوتا اومدن دوتا2 دیگه اینجا کمتر آپدیت میشه
(اگه هنوز وارکرفت داری جای منم یه دست Bleach vs One piece بازی کن )
سلام میشه مپ های stronghold هم بزارین واسه دانلود ممنون میشم )
سلام.در مورد وارکرافت اطلاعات دارید کمکم کنید؟
سلام، تو این تالار: انجمن وارکرفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه تاپیک درست کنید و مشکلتون رو مطرح کنید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©