سلام، این چند روز از چهارشنبه دارم تک تک بازیارو میبینم همه تیما با جون و دل بازی میکنن خیلی لذت داره
https://www.dotabuff.com/matches/6080190774
این بازی اول liquid vs CF هست که تا حالا ندیده بودم یه مچ انقدر طول بکشه! شرایط هم کاملا مساوی (networth چیکن فایترز یکم بیشتر بود) و بازی شدید قفلی خورده بود که آخر گیم aa خودش دست به کار شد و دیواین هارو از زمین برداشت و اتکر کرد تمپلار رو کشت و گیمو جمع کرد. گزارشگر جر خورده بود از خنده xD
بازی دیشب بین Nigma vs Liquid هم جذاب بود و گیم سوم حدس میزدم انیگما بازی رو برگردونه. منتها درگیری اخر که بای بک کرد جلو بیس نتونست آلت بزنه (فکر کنم بی کا بی رو کولداون بود)
منتها حرصم از بازی OG هست که دیشب درفت های عجیب غریب برداشت مخصوصا بازی دوم که خیلی واسش مهم بود 3تا هیرو جانگلر برداشت!! (آرک - لیشراک - آلکمیست) خوب مشخصه اول گیم فشار میخورن دیگه
این تیم Tundra دقت کردم تو چند تا بازی گذشته همش میرانا پوز 4 پیک میدن و تروربلید و تاید هانتر هم خیلی مدنظرشونه. به نظرم باید اینارو بن کنن تو فینال رو به روش.
خیلی دوست دارم سومیل رو تو TI ببینم. امیدوارم صعود کنه OG
پ.ن: گیم دوم که او جی همه جوره رو فشار بود اول گیم سه نفری جلو razor نمیتونستن دف بدن، نوتیل تو آل چت ویس لاین تیمشو پلی کرد: dude I love this game so much![]()
یعنی ته خنده بود