ایول ایول !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه چه سایتایی داری و یه ما نگفتی ؟!
ایول ایول !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه چه سایتایی داری و یه ما نگفتی ؟!
Evil Geniuses
apex رو هنوز آزاد نکردن
---
اپدیت: امروز تونستم بازی کنم ولی بعضی وقتا تایم اوت میشه میندازه بیرون
سلام بچه ها
برای شما هم نت ایرانسل و همراه اول داخلی شده ، تو کرج 5 روزه داخلی شده کار و کاسبی فارم خوابیده
نه، کرج چون خیلی شلوغ میشه نت رو داخلی میکنن (یا بهتره بگم قطع میکنن)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من کارم نیمه وقت پشتیبانی هست و با مناطق مختلف تهران ارتباط دارم و منطقه هایی که بعضی شبا خیلی شلوغ میشن اینترنتشون قطع میشه و با ما ارتباط تلفنی میگیرن (طوری که خیلی واضح میتونم هر شب بگم کدوم منطقه های تهران شلوغ هست)
دوستان پیشاپیش یلداتون مبارک
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
آقا شنیدید cs 2 قراره بیاد؟ چی شود اوووووف
آره ولی جزئیاتش رو نمیدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیزی میدونی بگو
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
تو دمت خیلی گرمه پوریا مشتی هستی ۳۰ تا گیفت کردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فقط ۲ تا گیفت دارم
دو تا احتمال داره. یا خسیس بودم یا کسی نبوده احتمالا مورد دو خخخ
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©