سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ظاهرا سیستمتون crash میکنه
مشخصات سختافزاری سیستمتون چی هست عزیز؟
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ظاهرا سیستمتون crash میکنه
مشخصات سختافزاری سیستمتون چی هست عزیز؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام دوستان یه سوالی در اکانت دوتا 2 اکانت من 16 سال بن خورده اگه به دوتا 2 در خواسته نامه بفرستم اکانتم رو با ی میکنه یا نه یا باید کلان فراموش کنم
دو روز پیش دوتا2 اکانت های اسمورف و بوستر رو شناسایی کرد و اکانت هایی که برای قبل از سال 2017 بودن (حدود 90هزار اکانت اسمورف) بن دائم شدند. اگر روی همون سیستم 2تا اکانت مشترک دارید، احتمال زیاد اکانت دیگتون هم صرف نظر از اسمورف بودن یا نبودنش بن شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من چند سال پیش (از سر ندانم کاری) اکانتمو به یه بوستر دادم (پذیرفته بود رایگان بوست کنه اکانتمو) و بهم بن 2 ساله داد. با ایمیل هم نتونستم برش گردونم البته 2 سالش تموم شده و هنوز باهاش بازی میکنم (این مدت اکانت دیگه ای ساختم و باهاش بازی میکردم)
شما هم بیخیال ایمیل بشید، اکانتتون رو رفته بدونید.
میدونم ناراحتین ولی به زودی به اکانت جدید عادت میکنید هرچند پیش بینی میکنم شمام مثل من بعد از 16 سال برگردین سمت اکانتتون.
آقا سلام
پچ --» 7.35
آقا قبل این پچ همه چی اوکی بود گیم روون بالا میمومد
آپدیت پچ رو دانلود کردیم تا امروز صبح اوکی بود
امروز صبح یه حدود چند کیلوبایت آپدیت استیمو دانلود که کردم ، تمام
کلا دراپ اف پی اس شدید دارم (توی همون صفحه اول بازی) و حتی توی مچ هم نمیره
کسی چیزی میدونه ممنون میشم با منم درمیون بزاره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©