سلام دوستان
من میخواستم یه اشتراک نامحدود از آسیاتک بگیرم با سرعت 512 ، اگه کسی آسیاتک داشته لطفا نظرشو بگه !
سلام دوستان
من میخواستم یه اشتراک نامحدود از آسیاتک بگیرم با سرعت 512 ، اگه کسی آسیاتک داشته لطفا نظرشو بگه !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Sharingan (06-07-2013)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آسیاتک اصلا دیگه واسه بازی های آنلاین خوب نیست من 2 مگ محدود که بالاترین سرعت رو داره پینگم 450 بود و سرعت دانلود 200 بیشتر نمیشد.الان هم 512 محدود گرفتم سرعت 150 اصلا آسیاتک نگیر بیخود ترین isp شده.نامحدودش دیگه بماند...
مرسی از راهنماییت ، ولی آسیاتک قیمتاش نسبت به بقیه خیلی مناسب تره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پارس آنلاین چطوره ؟ میخوام حتما نامحدود باشه
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
پارس آنلاین تو تهران عالیه من یه مدت داشتم.
بقیه شهر ها رو نمیدونم!
WardeN (06-08-2013)
من یکی از دوستام تو کرج پارس آنلاین داره fifa 13 بازی میکنه آنلاین لگ و دیلی داره زیاد برای بازی آنلاین isp خوبی نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسیاتک اون موقع که عالی بود و 1:2 یا حتی 1:1 میداد گرون تر بود از بقیه بعدش که خراب شد ارزونم شد.
WardeN (06-08-2013)
pars online واقعا اشغاله من asiateck دارم بعضی وقتا ping رو 130 بعضی وقتها رو 600 shatel هم داشتم برا دانلود عالیه برا گیم زیاد خوب نیست اما 9 ماه داشتم فقط 1 بار time out داد اونم 20 دقیقه
WardeN (06-08-2013)
به نظر من دنبال شرکت های جدید باشید که مشتری کمتر داره،هرکاری برای جذب مشتری میکنن .
همونطور که صفحه پیش گفتم پارس آنلاین توی تهران و کرج یکی از بهترین isp هاست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پینگش واقعا عالیه شما به اون دوستتون بگین برای اینکه پینگشون خوب بشه و لگ نداشته باشند باید به پشتیبانی زنگ بزنن و بگن پروفایل خودمونو توی شرکت برای گیم ببندند اسم پروفایله هم: نو اینترلیو هست و بین که روی 1 مگ ببندن براش.
با تشکر.
بین این 3 تا کدوم بهتره به نظرتون :
- پارس آنلاین نامحدود - 256
-شاتل نامحدود - 256
- آسیاتک نامحدود - 1024
دوست عزیز شما باید مشخص میکردی این 3 isp رو برای چه کارهایی میخواین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یه راهنمایی بهتون میکنم که امیدوارم بتونین ازش استفاده کنید:
ببینید همونطور که قبلا گفتم پارس آنلاین یکی از بهترین isp توی تهران و حتی شهرستان است(اگه تهران باشین بهتره).از نظر پینگ که پست های قبل دربارش صحبت کردم درباره سرعت دانلودش باید بگم توی شرکت برایتون میتونن برست 4 مگ ببندن که سرعت فضایی میشه!!! من خودم قدیم استفاده میکردم با 128 تا 1مگ راحت میره! یه چیز دیگه درباره پارس آنلاین بگم اینکه سرویس های نامحدودش جایزه مصرف منصفانه دارن! یعنی شما اگه 20 گیگ دان کنی سرعتت دیگه بدون برست میشه یعنی سرعت واقعی 128(15 تا 20 کیلوبیت).
درباره شاتل هم بگم که با توجه به دوستانم در استیم پینگ زیاد جالبی نداره ولی سرعت دانلود واقعا بالایی داره که اگه میخواین برای دانلود کردن نت بگیرین گزینه خوبیه.
آسیاتک هم شنیدم جدیدا به شدت داغون شده(چه پینگ چه سرعت) بنده پیشنهاد میکنم از آسیاتک نگیرین چون صبح بلند میشین پینگتون رفته رو 500-600 دیگه پایینم نمیاد!
در کل بنده پیشنهاد میکنم اگه برای گیم نت میخواین از شرکت تهران رسانه سرویس بگیرین چون پینگش واقعا پایینه(البته اگه تو منطقه پوشش دهی بودی) و اگه برای سرعت دانلود و گیم میخواین پارس آنلاین خوبه اگرم برای دانلود فقط میخوای شاتل خوبه. در هر صورت سراغ آسیاتک نرو.
Deuce (06-11-2013),MasteR (06-11-2013),MasterJoint (06-11-2013),WardeN (06-12-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©