داداش كلم وقتي يه جيزيو تست نكردي نظر نده خواهشا من حتما تست كردم كه ميكم انقدر بدم از ادماي اينجوري ميادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش كلم وقتي يه جيزيو تست نكردي نظر نده خواهشا من حتما تست كردم كه ميكم انقدر بدم از ادماي اينجوري ميادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش جیگیلی خودم،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من حرف خودم برام سنده وقتی یه حرفی میزنم حتما تست کردم که میگم،از رو باد معده حرف نمیزنم.
برامم کوچک ترین اهمیتی نداره که کی از چجوری آدمی بدش میاد.
. بابا سند ادم كن تا بريم تست كنيم اما اكه تو اولتي دووم اولتي كرد غروررتو بشكن كلم همه جيز را همكان دانند لنكتو بنداز زمين در ضمن اون دوست عزيزي كه بست دادن تو كاري كه به شما مربوط نيست دخالت نكن وقتي ازت نظر خواستن نظر بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان رفتم تست کردم با یکی،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی 6اش اکتیو نشده هم دوم کنی،6اش اکتیو میشه و دوم از روش میپره،
حتما تو مینی آپدیت هایی که اومده فیکس کردن قضیه رو،
میتونی این گیم رو ببینی و بفهمی که قبلا اینجوری نبوده:DOTABUFF - Dota 2 Stats - Match 241888692
در ضمن اینجا هم یه فرومه آزاده هرکی میتونی راجبه مطلبی که گذاشته میشه نظر بده.
ویرایش توسط HiDDeN : 07-16-2013 در ساعت 08:23 PM
Fundamental (07-16-2013),Viper (07-16-2013)
خودت كفتي راجع به مطلبي كه كفته ميشه نه اينكه بياد اينجا يه اسبمي بكنيو بري عجب بس اينجوريه راستي سنده جي شد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کاملا معلومه از فعالیت در فروم چیزی نمیدونی،نمیدونم چرا این روزا مد شده همه این کلمه "اسپم " رو بدون دونستن معنی به کار میبرند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتما تو مینی آپدیت هایی که اومده فیکس کردن قضیه رو،
میتونی این گیم رو ببینی و بفهمی که قبلا اینجوری نبودهOTABUFF - Dota 2 Stats - Match 241888692
منم نخواستم برم اگر اینجوری بود نمیامدم بحث رو ادامه بدم.
سعی کن "فارسی"رو ادد کنی تو ویندوز.
برای تو همیشه سند هست هروقت دوست داشتی میدم بهت حسابی بخونیش.
اینجا هم نیومدم با یه سری اشخاص نامعلوم کل کل کنم.
بابا اخر فروم باز نمي خوام بحثو ادامه بدم فقط ميخوام يه جيزي بت بكم ترك كن اين خود بزرك بيني رو تمام هر جي هم بكي ديكه جواب نميدم تاريخ بست منو ببين وقتي اون بستو دادم اين قضيه بوده ديكه نووب نيستيم كه ندونيم بعد اولتي اولتي بزنيم يا نه اينم كه ميكي فيكس شده نه خير بايد فيكس بشه يعني جي اخه كوول داون هم ٦ اش هم ٢ اش بايد بره بالا اصلا فيكس نيست باكه اين مج هم كه كذاشتي نه وقتشو دارم ببينم نه حالشو كساني كه ميتونا ببينا نظر بدن خواهشا اسبمم در مورد اون شخصي بورد كه اومده بوود يه جيزي برونده بوود يعني اكه اينو اسبم ندوني خداي فرومي بابا تشكرم كه كردي بله ولش كن اصلا بيخيالThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©