سلام ممنونم .
سوال دارم که چطور قیمت اکانتمو بدونم ؟؟؟ با مشخصات پایین چقدر میرزه همون قدر بزنم
سولو و پارتی حدود 3000
لول 40
3 تا ست کامل چند تا ناقص
1350 بازی 650 کامت
بدون ریپورت
ساخت اوایل 2017
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . آیتم های (ست) هیرو ها رو چند وقت یبار جایزه میدن ؟
من لول 42 شدم هیچی نگرفتم !
اصلا میدن یا نه ؟ حتما باید خرید ؟
فقط چند تا ست کاملا ناقص مثل کلاه و شال و ... دادن :|
سلام دوستان
خسته نباشید
دوستان من تازه واردم,می خوام بدونم چطوری باید لولم بره بالا؟چه نوع بازی باید انجام بدم لولم بره بالا؟کجا ببینم لول چند هستم؟
سلام این آپدیت 1.2 گیگ که شد و Dota plus اومد چیه ؟
و اینکه من dotamodes رو زدم مشکلی که پیش نمیاد مثل بن و .. ؟
و اینکه اینdotamodes روی هیروهای حریف هم اثر میکنه من میخوام فقط هیروی خودم ستش عوض شه چ کنم
ممنون
سلام دوتا رو باز میکنم این ارور بالاش قرمز نوشته و کار نمیکنه (انلاین)
Connecting to Dota 2 Game Coordinator
چی کار کنم :|
بطور خودکار بدون فیلتر شکن آی پی م هم عوض شده یعنی رایگان گوه شکن دارم :|
فک کنم از اونه ولی نمیدونم چطور آی پی م رو برگردونم به ایران :|
کلا کسی جواب نمیده ؟ الان برم یه تاپیک بزنم 100 نفر میان میگن برو سوالتو جاش بپرس :|
نوموخام خودم پیدام کردم :|
سلام
اقا ما دیشب پریشب بود ویندوز گذاشتیم اپیدیت شد الان این مشکل پیش اومده که وفتی دوتا 2 رو باز میکمی صفحه کوچیک شده موس حرکت نمیکنه و نمیشه تو قسمت ستینگ رفت و تنضیمات video رو درست کرد چون موس رو یه گزینه که میزنی خیلی دیر جواب میده بعد روی گزینه بعدی که میزنی بر میگرده صفخه اصلی چه کار باید کرد؟
http://forum.dotabaz.com/uploaded/5074_01522408016.png
چطور میشه فهمید بیشترین کاربران استیم در کدوم کشور ها هستند؟اماری تو این زمینه وجود داره؟
سلام
گاد لایک استیکر در دوتا 2 مشه کسی توضیحح بده
Number of kills in a short time span - multi-kills:
- Double kill - 2 kills
- Triple kill - 3 kills
- Ultra kill - 4 kills
- Rampage - 5 kills and above
Number of kills without dying - streaks:
- Killing Spree - 3 kills
- Dominating - 4 kills
- Mega Kill - 5 kills
- Unstoppable - 6 kills
- Wicked Sick - 7 kills
- Monster kill - 8 kills
- Godlike - 9 kills
- Beyond Godlike - 10 kills and above
- For all the streaks, the announcer says what the banner reads. But for Beyond Godlike, the announcer says, "Holy Shit!", but the banner reads 'Beyond Godlike'.
- For Monster Kill, the announcer actually says 'Ma-Ma-Ma-Monster Kill'.
Other:
- Ownage - 5 or more kills in a row by one team without them losing any heroes.
عجب .... طبق امار ساعات بازی هر کاربر ایرانی از چین بیشتر هست حتی فکر کنم از نظر تعداد بازیکن هم ایران از چین بیشتر باشه ( بعد شما چطور نتیجه گرفتی که امار ایران پایین هست) توی چین dota 2 سومین بازی پر طرفدار است ولی توی ایران اولین بازی از لحاظ امار
http://forum.dotabaz.com/uploaded/5019_01523259960.png
http://forum.dotabaz.com/uploaded/5019_01523259826.png
دوستان سوال
هیروی ember اولتیش طوریه که اخرین بار هر جایی که تارگت میکنی همونجا بر میگردی درست؟ولی میبینم بعضییا طوری پلی میدن که مثلا اولتیشونو اول تو نقطه a میزارن بعد تیم فایت میکنن یکی میکارن تو نقطه b ولی وقتی remint میکنن باید برگردن تو نقطه b دیگه ولی میرن به نقطه a
امیدوارم منظورمو رسونده باشم مرسی
در صورت وجود بیش از یک remnant اول میره به سراغ remnant های دیگه غیر از اون remnant مقصدی که تعیین کردید و بعد میره سراغ remnant مقصد. یعنی در صورت وجود 2 تا اگر محل a رو بزنید میره اول b و بعد a و بالعکس در رابطه با 3 رمننت هم همینطوره فقط کمی patternش فرق می کنه اما در کل به مقصد انتخابی میره
بطور خلاصه اولیت با cast نیست بلکه با target هست.
سلام . آیا مود تست بازی با بات ها coop نه اونی که افلاین پلی میدیم آیا کد تقلب داره ؟ مثلا بگم هم تیمی ها برگردن یا لول آپ شن و ...
سلام من دربازی دوتا2 تازه کارم.
وقتی ایتم واسه هیرو میگیرم بعضی ایتم ها بصورت نامه زردرنگ درمیاد ونمیتونم از ایتم های خاص اسنفاده کنم.
راه حل چیه؟
سلام یکی میشه بگه دوتا پلاس اگه بخوایم بگیریم کارایی دونا پلاس چی هست؟
سلام من یه مدت بود دوتا بازی میکردم ولی بعد یه مدت وقتی میزنم داخل بازی هیچی وا نمیشه اما صدای بازی میاد وقتی با موس کلیک میکنم صدای وا شدن ایتم میاد موس شبیه مال بازی میشه
با سلام و خسته نباشید
یکی از مراحل دوتا2پلاس اینه use the chat wheel
نمیدونم چیه و چطوریه لطفا راهنمایی کنید
لوکیشین دقیق این سرور ها رو کسی میدونه بگه؟
1-eu East
2-eu West
3-Russia
4-us East
5-us West
سپاس خیلی زیاد@};-
حل شد دوستان این نرم افزار رو حتما داشته باشید هم مکان سرور ها رو زده هم پینگ میکنه تمام سرورهارو/ پینگی که میده هم درسته
https://sourceforge.net/projects/dota2pingchecker/
سلام
دوستان میخواستم بدونم وقتی یه هیرو سایلنس میشه ابیلیتی های پسیو اون هم غیر فعال میشن؟ مثلا اگه انتی میج سایلنس بشه اسکیل یکشم از کار میفته؟
سلام اقا از دوسه ماه پیش وقتی میرم گیم اگه جلوم فانتوم لنسر بیوفته یا مانکی وقتی که از التمیتش استفاده میکنا من لگ میشم بعد دوباره عادی میشه مشکل از اینترنتم نیست و کامپیوتر خوبی هم دارم لطفا یکی بدادم بریه
وقت همگی بخیر ،
سوالی داشتم راجه به خریدن set هیرو tinker
این هیرو یه set international داره که احتمالا دیدید ، وقتی موس رو میبرم رو عکس set میزنه تو مارکت وجود نداره ، این از کجا گیر میاد ؟؟؟
اگر کسی جواب میده منم بعد این آپدیت جدیده وسط بازی یهو از انگار نتم قطع شده (در صورتی که نشده) از بازی میاد بیرون بعد دوباره میرم تو :|
چرا