عاغا چرا اینجوری شده دوتا واسه من :| وقتی میرم تو جنگل یا جایی که معمولا درختا هستن اینجوری میشه :|
فایل پیوست 4235
نمایش نسخه قابل چاپ
عاغا چرا اینجوری شده دوتا واسه من :| وقتی میرم تو جنگل یا جایی که معمولا درختا هستن اینجوری میشه :|
فایل پیوست 4235
ترو خدا جوابمو بدین چجوری میشه بدون بازی کردن با این ابر اولاغ های نفهم mmr رو بالا ببر
به خدا دیگه نمیکشم ... داره میزنه به سرم
سیو میکنن ، afk میشه اینا هیچ چرا حداقل بازی عادیشونو نمیکنن ؟؟ اگه mmrم پایینه خرو گاو میفته بهم چرا اون تیم هیچ وقت اینقدرررررررررررر حیوون بازی در نمیارن ؟؟ چراااااااااااااااااااااا ؟ خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا؟؟
دیوانه شدم دیگه
این ارور یعنی چی ؟
فایل پیوست 4236
لطفا سریع
شما به دلیل leave game یا بد بازی کردن توسط عده ای ریپورت شدین و valve شما رو بن کرده . باید مود single draft رو بازی کنین تا موقعی که اون تعداد بازی هایی که بن هستین تموم شه . ( باید حتما ببرین که از تعداد بنتون کم بشه ) . به جای مود all pick موقع جستجوی بازی باید مود single draft رو انتخاب کنین که 3 تا هیرو بهتون میده یکی رو باید انتخاب کنین و بازی کنین .
اهان اره دوبار از بازی رفتم بیرون
افلاینه یا انلاین ؟
1-همش نرمال بازی میکنم دیگه ، هیچ فایده ای نداره اصلا چالش ندارن برام ... هیچ پیشرفتی نمیکنی تو بازی با اینا
2-این یکیو یکم بیشتر توضیح بده
3-بهترین های من ساپورت هستن و احمقا کری همیشه میان نمیشه منم کری بیام حالا مهم نیست منه ساپورت بازیو همیشه تا 20،25 دقیقه اول کامل تو دستم دارم ولی دیگه نمیکشه که ، بالا خره باید کری هام بیان بازی ؟؟
4-اکانت دیگه رو فراموش کنید ، من بیشتر از 100 تا گیم دارم و یک عالمه ست نمیام اکانت جدید بسازم طبیعتا
100 تا گیم زیاده؟ پس اون کسی که 10 هزار گیم رفته چی؟ یا اون یارو که فقط 8.500 بازی فقط با اسلارک رفته!mmr سطح خودتون هست،بهترین سیستم ممکن همین هست