آره!
Create Local Lobby
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ذوستان یک سوال.این روش جدید Scam هست؟
http://8pic.ir/images/ngsf6kdknb4mbxp2kpvh.png
آره :)
Fake Page هستش
سلام.
من ایدی خودمو هم ناین نیمو هم ایدی اصلی رو سرچ میکنم تو دوتابوف اما نمیاره بعدشم میرم مچ ایدیو میزنم تو دوتا بوف نوشته anymose چی کار کن!؟
ممنون.
سلام.
من ایدی خودمو هم ناین نیمو هم ایدی اصلی رو سرچ میکنم تو دوتابوف اما نمیاره بعدشم میرم مچ ایدیو میزنم تو دوتا بوف نوشته anymose چی کار کن!؟
ممنون.
توی تنضیمات دوتا باید یه تیک رو بزنی!
دقیق یادم نیس ولی فک کنم این باشه
share dota history
پایین تیک profile private هستش !
اقا من هرچی گشتم نبود این کجاست دقیقا تو دوتا 2 یا تو تنظیمات استیم!؟
دقیقا کجاش من هرچی میگردم همچین تیکی رو پیدا نمیکم!
دوستان میشه سایتی برای دانلود ریپلی معرفی کنید چون بیشتر ریپلی های خوب برای تورنومنت ها هست که تیکت نیازه.
ممنون میشم بازی با میپو رو از بازیکنای حرفه ای بذاری.
این دوتا gameply از meepo با کیلای زیاد : https://www.youtube.com/watch?v=X_nvqsMdCqk
https://www.youtube.com/watch?v=z6WFbmmX_PU
ولی اگه تازه شروع کردی همون اول سراغ meepo نرو از سخت ترین هیروهای بازیه
دوستان در dota2loung دیدم که رو بعضی از ایتم ها اول اسمشون اینو Auspicious اضافه کرده این یعنی چی ؟؟
مثلا ایتم Corpsemaker هم خالیش هست هم این مدلیش Auspicious Corpsemaker ؟؟؟
ا
توی beast of the year که همون ساله نو چینی ها بود وقتی beast رو شکست میدادین یه سری point میداد.
با اون point ها میتونستی یه سری جعبه بگیری که اصلی ترینش یکی بود که شانس drop کردن ایتم های legendary و mythical رو داشت مثل SoV و battlefury
البته ارزش این ایتم ها تقریبا نصف اصلیه
از سخت ترین ها نیست.
100% سخت ترینه :D
به جز تفاوقت اسمی از نظر ظاهری فرقی با اصلی دارند ؟ مثلا تکتچر هاش ضعیف تر کار شده باشه؟
2- تو twitch.tv دیدم که بعضی ها تو بازیشون یه فلش اضافه داره مثلا وقتی skill هوک پودج رو انتخاب میکنه یه فلش میاد جلوش که قشنگ نشون میده کودوم وری میره هوک یا همین طور برای arrow میرانا . می خواستم بدونم اینا چی کار کردن که این اومده؟
ببخشید میخواستم ببینم این کلمه ها یعنی چی؟
ffs
carry
combo
کلا جایی هست که اینجور کلمات رو توضیح داده باشه ؟
جا که زیاده ! دوشواری نداریم google دوست همیشگی !
carry : به فارسی معنیش میشه حامل! ولی تو بازی دوتا و در اصطلاح به hero میکن که با داشتن آیتم مناسب قادر باشه دمیج زیادی رو وارد کنه ، هیرو هایی مثل ، Alchemist , life stealer , doom ,sven و ... اینا carry حساب میشن از طرفی این هیرو ها به farm زیادی نیاز دارن و خودشون به چند دسته تقسیم میشن مثل hard carry ، late carry و ... که اون دیگه فکر نکنم سوال شما باشه
combo یعنی ترکیب : مثلا بعضی لول ها هستن که تو بازی به اصطلاح synergy بالایی دارن به زبان ساده تر با هم و اگر ترتیب خاصی استفاده شن میتونن سرنوشت حتی بازی رو تغییر بدن، مثل 6 naga و بعدش 6 tidehunter و بعدش 6 shadowfiend که تو بازی هفته ی پیش ناوی بود؛ حتما هم نباید چند تا هیرو باشن یک هیرو هم میتونه combo داشته باشه ولی عموما این موضوع برای هیررو های intelegence که از لول بیشتری برخوردارن صدق میکنه
ffs : هم مخفف کلامات For * * * * Sake هستش که شما توجه نکن به دلیل اینکه سنتو نمیدونم معنیشو نمیگم بد آموزی داره :D
بعد اینکه این اپدیت تموم شد , دوتا رو وا کردم ، منتظر شدم تا بیاد ، یهو واسه خودش بسته شد !!
2 3 بار امتحان کردم هر دفعه همین اتفاق افتاد!!!
میخواستم ببیتم کسه دیگه این مشکل رو داره؟
Cured Techies
چرا پشت سر هم آپدیت میده. غیر از اون آپدیت اصلیه 3 بار دیگه آپدیت داده تا الان. برای من مشکل نداشت باز شد راحت
سلام دوستان
من میخواستم چنتا از ریپلی های بازی رو ببینم
و برای دیدن ریپلی ها باید فایل تو این مسیر کپی کرد Program Files\Steam\SteamApps\common\dota 2 beta\dota\replays
ولی من واقت وارد پوشه SteamApps میشم دوتا فولدر بیشتر نیست یکیش downloading و یک دیگه هم پوشه downloading هستش
پوشه دیگه ای نیست
کسی میدونه جریان چیه ؟؟؟
-----------------------------------
راه دیگه ای برای دیدن ریپلی ها هست ؟؟؟
اگه فقط یه بازی هم کامل دانلود شده باشه حتما این شکلی میشه.(پوشه common میاد)
http://forum.dotabaz.com/attachment....tid=3096&stc=1
روش دیگه که match id بازی رو بگیری یا کلا جدول بازی رو باز کنی download replay رو بزنی. تموم شد همون جا گزینه watch میاد یا میتونی هر وقت خواستی بری تو تب watch بعد downloads بعدش دیگه مشخصه.
match id بازی هم سمته چپ بالای جدول بازی میاد(به همراه mod و ...)
سلام
لطفا چندتا ریپلی خوب از invoker بدید.
روش دیدنشون رو هم بگید !!
ممنون
اقا چطوری میشه فهمید solo mmr دندی یا پاپی یا لودا چه قدره !؟ سایت خاصی داره که نوشته باشه!؟
دقیقا درباره اولیش نمیدونم اما یه سوال steam رو خودتون Dl و Up کردین یا از جایی گرفتین؟این مشکل با یه re download حل میشه(البته اگه میخوای اینکارو کنی یه backup از بازی های steam بگیر)
match id یه شماره مخصوص یه دسته که شما وقتی اونو توی Recent game میزنین جدول اون بازی براتون میاد.score و mode رو میبینین اما اگه میخوای بازی رو ببینی باید download کنی که replay بازی معمولی بین 20mg تا 50mg هست.
سلام. میخواستم بدونم چجوری میشه فهمید بازی ما چندتا اسپکتیتور یا همون تماشاگر داره؟
سوال دیگه اینکه چرا یه هیرو سولو میره تو یه لاین جلو سه تا هیرو. دلیلش چیه؟ خیلی هم سخته
میخواستم بدونم هیروی ضد meepo ئو هیروی ضد brewmaster چیه. ممنون