این لینک دوتا 2 استیم :Dota 2 on Steam
کافیه بری play رو بزنی و بعدش i have steam و خودش شروع میکنه به ins
نمایش نسخه قابل چاپ
این لینک دوتا 2 استیم :Dota 2 on Steam
کافیه بری play رو بزنی و بعدش i have steam و خودش شروع میکنه به ins
آقا من کچل شدم دیگه اه .......... وقتی میخوام pudge wars از custom game بازی کنم وقتی start میزنم دوتا2 minimize میشه و وقتی کلیک میکنم میگه not responding و دوتا2 exit میشه .....
ویندوز 8 - 64 بیت - directx 11 هم دارم -
تمام این مراحل هم انجام دادم : http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=298142924
آقا هیچ راهی نیست که بشه دوتا 2 رو لن بازی کرد بدون نیاز به اینترنت؟ خیله بده بدون اینترنت نمیشه لن بازی کرد :(
سلام
کسی لینک دانلود اخرین نسخه دوتا رو داره بده من ؟؟
من اپدیت های قبلی رو نخوندم اصلا ، حوصله نداشتم ، ایا توی اپدیت های اخیر تنظیماتی اعمال شده که هیرو خود به خود back بده زمان فرار ؟ من وقتی هی کلیک میکنم برا فرار اما هیروم برمیگرده و منو کیل میکنن و به جای اینکه رو به جلو بره رو به عقب میره . کسی همیچین اتفاقی براش افتاده ؟
اخه قبل اپدیت ها مشکل نداشته عجیبه ، اگر بگن بخاطر نت هستش که بین زمان کلیک و عمل کردن فاصله هست بازم باید گفت همیشه نتم خرابه ، نمیدونم مشکل از کجاست
یه سوال
من داشتم یه custom map دانلود میکردم دیدم حجمش بالاس ولی pause که میزنم نمیگیره و خود به خود res میشه.
راهی هست که بشه DL رو کنسل کرد؟
من بودم پی سی رو ریس میدادم
اینجوری نیست حواسم به کلیک بوده همیشه ، یعنی معولا کل مپ رو حواسم هست . این بازی من یه چیزیش شده که انگار برا کسی پیش نیومده
نمیدنم من هرر وقت p میکنم کلا dl قطع میشه
آره من چند وقته همین مشکل تو رو دارم
هرکاری میکنم pause نمیشه...
دوستان من توی حرکت دوربینم تو بازی مشکل دارم
همینطور که همگی بازی میکنید و میدونید دوربین بازی با چپ راست کردن موس تکون میخوره
و همه دوستامم با حرکت موس دوربینشون رو تو بازی حرکت میدن ولی من نمیتونم
یعنی وقتی موسمو توی بازی تکون میدم دوربین حرکت نمیکنه و مجبورم با کلیدای جهت نما دوربینو حرکت بدم
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟
چند تا از دوستام هم یه چیزایی رو توی تنظیمات بهم گفتن انجام دادم ولی بازم درس نشد
لطفا کمک کنید
edge pan تیکش زده شده !
الان گیم رو ریست کردم اوکی شد ! اما 2باره همینجوری میشه...
وسط گیم همینجوری میشه مجبورم ریست کنم !
کسی نمیدونه مشکلش چیه؟
از تنظیمات هست این گزینه رو تیک بزن
فایل پیوست 3130
سایت خارجی هست که تمام آیتم های دوتا 2 توش موجود باشه برای فروش؟ سایت ایرانی زیاد هست اما خیلی ناقص هستن. همه ی ست هارو ندارن.
شما که می خوای از سایت خارجی استفاده کنی استیم wallet بخر و با اکانت خودت با دلار یا...بخر و معمولا سایت های ایرانی هم هرچیزی بخوای سفارشی میخرن واست ، اولین باره میشنوم میگن ناقصه
چه کسی به شما چینین حرف اشتباهی زده ؟ وقتی اکانتت استیم والت روش فعال باشه با همون ای پی که ثبت کرده ای از دوتا 2 می تونید خرید کنید میگم همون ای پی ، چون اگر با یه ای پی دیگه ای خرید کنید امکان بن شدن یا گیر دادن استیم و دوتا 2 هستش ، ترجیحا از استیم والت us استفاده کنید
این نکته هم اضاف کنم ، فقط دوتا 2 به ای پی خاص نیازه داره وگرنه توی مارک با همه ی ای پی ها میتونید خرید کنید
یادمه یکی پرسیده بود چطوریه بعضیا داخل بازیشون میخوان هوک کنن یا ارو بزنن براشون یه خط سبز کشیده میشه دنبال فلش موس برای اینکه فعال شه صفحه کنسولو با دکمه ی \ باز کنن بعد کد زیرو توش کپی کنن:
dota_disable_range_finder 0
با این کار مثبا اگه بحواین هر اسپلیو بزنین مثلا ارو میرانا وقتی روی دکمه ی w رو فشار بدین هم رنج اسپلو نشون میده هم دنبال فلش موس یه خط از جهت ارو میکشه.
امروز رفتم تو استیم لایبریم بعد خواستم دوتا رو پلی کنم به جای گزینه پلی گزینه نصب بود میگه باید بازیرو نصب کنی چی کار کنم الان؟
۱۰ گیگ حجم داشت فایل ولی نمیدونم چرا اینجوری شد بکاپشم حذف کردم باید برم از دوستم بگیرم اصلا امکان داره بازی همینطوری حذف بشه ؟
دوتا دو باید اینترنت چند مگ باشه تا اپدیت شه؟
[quote:-/[/quote]
چرا وقتی پوشه استیم رو کپی میکنم برای یک سیستم دیگه استیم اجرا نمیشه؟ باید روی هر سیستمی با دانلود کردن نصب بشه؟
برنامه ای هست که بشه باهاش gpm خودت و هم تیمی هاتو تو بازی نشون بده ؟
سلام .
من تازه اومدم تو دوتا 2
چند تا سوال درباره بازی دارم مثلا تو بازی یه ایتم اشتباه بخریم قابلیت آندو (Undo) داره ؟
میشه یکم درباره خود بازی تعریف کنید ؟
این ایتم هایی که به من گیفت شده به چه درد میخوره ؟
مثلا این ایتم ها : Name Tag و Artificer's Chisel
ایدی هاتونم میدید من ادد کنم ؟
وقتی شما یه ایتم رو اشتباه میخرید 10ثانیه فرصت دارین تا بفروشینش.البته اینم بستگی داره به عنوان مثال اگه شما یه تیکه از ایتم کامل رو دارین و بعدش تیکه دیگه رو میگیرید باید اگه این 2تا رو با هم مخلوط کنید دیگه با فروشش پول کامل رو نگیری.
خوده دوتا هم که دیگه میدونید یه بازی 5v5 MMO RPG هستش که همیشه توی یه مپ(به جز جشن های خاصی که با مپ و مود خاص میان) اتفاق میوفته
ایتم های گیفت هم به نوعی خوش امد گویی هستش که بعد از گیفت لول 15 تقریبا 5لول 5لول میتونید باز کنید و به شما همیشه یه ایتم حداقل rare میده
دو ایتم Name Tag و Artificer's Chisel به تریت : اولی میتونید اسم یک ایتم رو به اسم دلخواه خود تغییر بدید و دومی هم برای به وجود اوردن stack روی ایتم هاست که باعث میشه بتونید روی ایتم ها gem های مختلف نصب کنین
ایدی منم همین Four-Eyes هستش که اگه سوال بیشتری بود در خدمتم. :)
مرسی بابته پاسختان .
میدونم که یه بازی 5v5 ا و این چیزا چون لول بازی میکنم :)
فقط یه سوال دیگه.
من تازه اومدم تو استیم ی چیزایی بلد نیستم .
ایدی شما رو زدم بعد کلی Four-Eyes اومد .
خب اینجوری سخت میشه کسیو پیدا کرد .
میشه راهنمایی کنید ؟ راه دیگه ای وجود نداره !؟
ایدی دوتا 2 یتان رو میدید ؟
توی دوتا 2 نمیشه test- بازی کرد؟ توی گرنا میشد