یک دوست که دوتا2 داشته باشه !
شاید در اینترنت بعضی ها بفروشن ، یعی بکاپ بگیرن بریزن رو دی وی دی برات پست کنن
یه سرچ کن ببن چی میشه
اگه میخوای تو بازارچه هم یه تاپیک بزن با عنوان "خریدار بکاپ دوتا 2" شاید کسی بفروشه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان امروز یه اپدیت امده بود من دانولد کردم بازی هم کردم
اما یه دفعه دیدم دوتام داره شیش گیگ اپدیت دیگه میگره
میدونید اگه اپیدت باشه دوتات تا اپدیت نیشه اجرا نمیشه چرا من می تونم انلاین بازی کنم اما هر دفعه میرم استیم شش گیگ اپدیت میره دانولد
داداش اخرین اپدیت گرفتم خوب 250مگ ااما الان میرم استیم باز می کنم شش گیگ اپدیت میزاره
البته بدون دان اون اپدیت شش گیگم میتون بازی کنم ماله چیه
کسی نیست کمک کنه
این آپدیت 6 گیگ خیلی وقتا برای ابزار های Workshop ــه، اگه خواستین یه چک بکنید.
دوستان میشه یه اموزش از هیرویی که که دیروز اومد Winter Wyvern میگذارید ببینیم چیه
ابزار هایی که برای ساخت آیتم و بازی کردن توی Custom Game لازمه، این گزینه ها رو چک کن.
داداش من تیک work shop dlcزدهم یعنی بخاطر اینه یه اپدیت شش گیگ امده که بدون دان کردنشم میشه بازی کرد
داداش کاش زود تر میگفتی بسته گرفتم شش گیگ ای خدا خخخخخخخخ:-o
دوستان دو سوال
اسكيل 6 هيرو clinkz ميتونه خرس lone Druid رو بكشه ؟
و اينكه اگه هيرو shadow fiend بميره در حاليًكه ages of immortal داشته باشه بازم به اطرافش دميج ميده ؟
سلام بچه ها کسی درمورد ارکانای هیروی Terrorblade اطلاعاتی داره؟ در مورد رنگ بندیه ارکانا که رنگ های قرمز ابی زرد و... میخواستم ببینم ارکانارو بخریم یا ترید کنیم این رنگا باهاشه یا نه؟
فقط واسه آرکانا این هرو هست؟(رنگا)
عجب :| مرسی از راهنماییتون :d
دوستان يه سوال براي اد كردن فرند از طريق خود دوتا بايد ف/يلتر شكن روشن باشه ؟
من هر چقدر اد ميكنم ميگن درخواستم نمياد
من یک سوال دارم اینکه میشه لباس هیرو ها رو ادیت کرد یا مثلا رنگ پیش فرض آبی رو تغییر داد؟
ارکینای ترور بلید بدون جم 8کی هست که رنگش قرمز هست
و جم تغییر رنگ هم برای تررور بلید و تکیز و کویرر های انیوژال هست اونطور که شنیدم از 15 تومن شروع میشه و میره بالا
ولی اطلاع دقیق از قیمتش ندارم
و دوست هم پرسیده که رنگ لباس
نه نمیشه تغییری ایجاد کرد ولی میتونی ایتم بگیری برای هیرو و تغییراتی بشه
و بعضی ایتم ها هستن که استایل دارن
مثلا موی سر لونا Midnight locks
3تا رنگ داره مشکی و سفید و ابی
چه طوری آیتم بگیرم ...چند تا سوال دارم از قبیل اینکه 1میشه بگید (مانسا کیل_mansa kill)و جملاتی از این قبیل که بعد از کشتن هیرو ها گفته میشه یعنی چی و چه طور بعد از اینکه 5تا هیرو رو کشتم از بازی عکس بگیرم بزارم شبکه های اجتماعی ممنون
در باره اونا چیزی نمیگم دی:
از بازی میتونی screenshot بگیری من رو Tab تنظیم کردم تو تنظیمات دوتا2 هست.
اینا چیزای بودن که از دوتا توش بود
Monster kille
God LikeE
Wicked Sick
Double kill 2 کیل پشت هم
Triple kill 3کیل پشت هم
ultra kill 4 کیل پشت هم
Rampage! 5 کیل پشت هم
دوستان توضیح دین
ارکینای معمولی ترور بلید یه جم معمولی روش داره که اسمش Reflection Shade هست اگه درست نوشته باشم که رنگ اصلی ارکینا هست و قرمز رنگه
ولی با خرید جم های پریسماتیک میشه رنگ اون رو تغییر داد
یکی از رفیقای قدیمیم ارکینای تررور بلید با رنگ قرمز رو 60 تومن میداد و 8 تا هم داشت و کی رو 8 تومن میداد
نامرد دیگه ایدی جدیدمو اد نکرد :|
بهترین ارکینای بازی از نظر من ماله اس اف و تررور بلید هست
مخصوصا ترور بلید یه رنگ داره که اون نور سینه و سرشو میگیره و مثل بدن فلزی میشه اون رنگش خیلی خوفه
1- hichi
2-hichi
3-killing speree
4-dominating
5-mega kill
6- unstoppable
7-wicked sick
8-monster kill
9-godlike
10-holy shit beyond godlike
پشت سر هم بیگری اینا رو میگه :
1- hichi
2-double kill
3- triple kill
4- ultra kill
5- rampage
یک سوال دیگه من وقتی عکس میگیرم و میخوام تو پینت پیست کنم صفحه سیاه پیست میشه چرا من از بازی عکس گرفتم میشه بگیدچرا؟