در کل قبل از ارکانای کریستال از نظر من قشنگ ترین ماله ترور بلید بود! ولی الان انصافا مال کریستال خیلی خوشگل تره :D ولی خب terrorblade اوباهت خودشو داره..
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو کلی میگم
رو دست ارکینای ترور بلید ارکینا نیومده و نخواهد اومد
معذرت به خاطر پست اشتباه
دوست عزیز ، شما در تاپیک مخصوص خودش این پست ها رو بدین یک نظمی هم ایجاد میشه و پست شما هم بهتر دیده میشه ممنون از همکاری شما
مبادله كردن ايتم هاي Dota 2 Store
سلام یک سوال داشتم اینکه چطوری جای گرفتن وسیله رو بیشتر کنیم آیا همچین چیزی امکان داره؟منظورم این عکس زیر هستش ممنون میشم سریع پاسخ بدید
http://8pic.ir/images/qmrd1xll05m8un8mqsi6.png
کلا همچین چیزی امکان نداره
فقط میتونین ایتم رو بزارید زمین یا استش خودتون و ایتم دیگه بردارید
ضد هیروهای escape مثل am و qup... چه کسایی هستن؟! در کل چه هیروهای راحت میتونن بزننشون؟ فک کنم سایلنسرها باشن! ولی مطمئن نیستم :D
کاربر رفسنجانی هم داریم؟
اگر کسی هست معرفی کنه dota 2 پاک شده میخوام ازش بگیرم
کسی میدونه این ایتم جدیده که اومده چیه؟ Charm of the Ram's Renewal
اگه 3 بار بازی رو ببرید و حداکثر یه باخت داشته باشید
به شما یه ست میده یا یه باکس که توش ست هست
من نمی تونم پروفایل دوستام یا کس دیگه(view dota profile) کنم این پیام میده تقریبا یه روز میشه
ممنون میشم کمک کنید
فایل پیوست 3468
سلام دوستان من یه مشکل اساسی درم وقتی میخوام باکسی ترید کنم ارور میده کسی میدونه چرا کمک کنید لطفا
بچه ها ultimate هیروی undying دقیقا چیکار میکنه؟
و اگر کسی تونست در مورد هیروی visage توضیحاتی بده در مورد اسپل هاش و...
باعث slow شدن دشمنا تا Range 750 تایی میشه و باعث میشه Damage ای که به دشمنا داده میشه بیشتر باشه حالا نوعش فرق نمیکنه (Physical, Magical,Pure,Composite) هرچقدر به Undying نزدیکتر باشید بیشتر Slow میشید و Damage میخورید.
اگر هم Creep یا هیرویی موقعی که 6ش فعال هست بمیره به اندازه درصدی از کل hp خودش Heal میشه
Visage هم میزارم یکی دیگه بیاد بگه من نه خوشم میاد از هیروش نه حوصلشو دارم :دی
دوستان من چند روزه يه مشكلي برام پيش اومده ديگه نميتونم چت بازيكنان در بازي رو ببينم و خودم هم وقتي چيزي رو تايپ ميكنم وقتي ميفرستم خودم نميتونم پيام خودم رو ببينم
فقط پيام هاي چت ويل مثل missing ، get back و... رو ميتونم ببينم ولي چت خودم و بازيكنان رو نميتونم ببينم بايد چيكار كنم تا مشكلم حل بشه ؟
سلام ... خسته نباشید .
دوستان من یونیت های خودی رو چطوری بکشم ؟ (وقتی که نزدیکه بمیرن ... نزارم حریف ازش گلد بگیره )
هر کاری کردم نشد !
دوستان
کسی سی دی کی دوتا 2 رو داره ؟
dota 2 beta cd key ?
یاهو : patrikroman751
شیفت + اینتر بزنید چت میره رو حالت همه
برای دینای کردن هم وقتی هلث کریپ ها 40% بشه میشه دینای کرد
سلام دوستان
این the international 2013 pass چیه ؟
من احتمال میدم ایشون میخواد مشکل لیمیت بودن اکانتش رو برطرف کنه که دیگه سی دی کی دوتا2 رو برداشتن و شده فری تو پلی
بچه ها چجوری بازیامو توی دوتا باف پیدا کنم؟؟!
یوزر ایدی خودتون رو تو دوتا باف وارد کنید
سلام
من تو normal match که بازی میکنم هیرو های خیلی کمی برای انتخاب هستش با وجود اینکه روی all pick هستش کسی میدونه مشکل چیه
تیک همه مسابقه ها رو بردارید شاید همراهه ap گزینه دیگه هم انتخاب کردین
موقع بازی کردن چطوری میتونم توی مپ به بقیه علامت بدم ؟
Alt رو نگه دار و روی نقطه مورد نظر کلیک کن
دوستان چطوری میشه وقتی یار ما زیر تاور و تاور داره میزنتش ما هدف رو از روی اون بندازیم روی حودمون که اون نمیره
2- اسپل 5 techies چی کار میکنه؟