من میتونم برات بکاپ بگیرم اخه خواستی پ خ کن .
نمایش نسخه قابل چاپ
یه هفته پیش برا من یه ست Templar باز شد.
راهی هست که بشه فهمید واسه چی بوده؟
دوستان کسی top player های رنک ایران رو میشناسه؟ من اون روز تو top watch دیدم یکی اسمش esfandiare_kabir بود،خیلی ایرانی هست که رنک بالا داره،فقط رضا پیکسل نیست. دیروز یکی توی روم نوشت mmr 6k for sell ایرانی هم بود،دوست خودمم بود 6k هم داشت،زیادن درسته؟
خب خود بازی هم ست میده دیگه،به منم ست crystal maiden داد.
البته شایدم کسی برات فرستاده باشه که اون وقت میتونی بفهمی یعنی روش نوشته gift from
سلام من يه مدتي كار داشتم با دوتا نبودم جريان اين ابديت چيه داره مياد همه نگران حجمش هستن؟
يعني همه چي ميخواد تغيير كنه؟
نه همه چی،همه چی یعنی چی؟ یعنی اسکیل 1 بوچر دیگه هوک نیست؟ نه ،منو تغییر میکنه گرافیک بهتر میشه در ضمن والو گفته سیستم mmr هم تغییر میده! دیگه custom game اضافه شده ( که به نظر من باید دانلود این قسمت رو اختیاری میکردن ،یکی مثل من که عمرا سراغ این چیزا بره...)حجم آپدیت هم 7گیگ و 100 مگ هست.
یه سوال من خنگ شدم اینی که تازه توی منو اومده به اسم dota2 rebond رو گذاشتم دانلود شه ،این دانلود بشه همون کامل هست؟ یعنی بعد نمیخواد دوباره 7 گیگ بدم؟؟
مپ عوض نشده،گرافیک خوب شده،اوکی؟
سلام
من یه مشکل دارم
ست هایی که به خاطر بازی گیرم میاد برام نمیان
کلا هرچی گیرم میاد اصلا برام ثبت نمیشه فقط بعظیاشون
بعضیاشون اما تقریبا بیشترشون خیلی کم پیش میاد برام ثبت بشه
همین الان یه ست بلود سیکر گرفتم خیلی قشنگ بود اما نیستش:-o
سلام من موقع ترید این پیغام برام میاد لطفا کمک کنید .
فایل پیوست 3675
سلام آی پی عوض دادی 7 روز دیگه میتونی.
فایل پیوست 3676فایل پیوست 3677
مثلا نگا کنید من تو این بازی یه کلاه وارلوک گیرم اومد
اما اصلا بهم اضافه نشده
خیلی وقته ایتم هام همینا موندن و تغییر نکردن فقط با جعبه بهم اضافه میشه
تازه فرند هم هرکاری میکنم اضافه نمیکنه
ممکنمه تنظیمات مشکل داشته باشن؟
این آیتمو که به تو نداده داداش اسم طرف رو زیرش نوشته ...
یه سوال دارم
قیمت هر ست رو از کجا میشه فهمید
از مارکت استیم :
https://steamcommunity.com/market/
اینم دقت داشته باشید که قیمت ست هایی که هنوز باز نشدن (باندل) از ست هایی که باز شدن بیشتره
سلام چطور میتونم از حالت رادیانت دربیام؟
بشه مثل دوتا یک که درخت و unded باشه.
همین درخت نخودیا چون دوتا 2 فرق داره.
اگه منظورم و گرفتید لطفا کمی واضح تر توضیح بدید.
دوستان اگر شخص مطمعنی برای boost کردن میشناسید معرفی کنید لطفا!
سلام دوستان یه مشکلی هنگام اجرا بازی برام پیش اومده. من بازی رو از طریق بک آپ گرفتن از سیستم دوستم و ریستور کردن اون تو سیستم خودم نصب کردم با حجم تقریبی 10 گیگ. الان وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم، ارور میده. لانچر بازی رو از کجا میتونیم گیر بیارم و کجا باید بریزمش؟!!
میگه:
Failed to load the launcher DLL:
The specified module could not be found.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
بکس
فرق این hells guide با hells usher فانتوم اساسین چیه ؟ تنها چیزی که فهمیدم اینه که اولی گرون تره
ببخشید چند سوال دارم
1- وقتی ما ریپلی نگاه میکنیم چون توی استیم آنلاین هستیم از حجم نت مون کم میشه ؟ الان من داشتم ریپلی میدیدم بعد رفتم نگاه کردم 200-300 مگ از حجم نت ام کم شده بود :|
2- ریپلی ها توی کدوم پوشه سیو میشن ؟
بله که حجم کم میکنه.
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\dota 2 beta\dota\replays
یه سوال دیگه
چطور کاری کنم کسی از توی میکروفون حرف زد صداش رو نشنوم ؟
این روس ها اونقدر تو میکروفون حرف مفت میزنن سرم درد میگیره نمیتونم درست بازی کنم
سلام . چند مین پیش استیم رو هی کلیک می کنم اصلا چیزی نیماره و یعنی لودینگ میاره بعد دیگه باز نمی کنه . یک بارم ریسارت کردم . فایده نداشته ! مشکلش چیه؟
وقتی که دارم فایند میکنم این عکسا سایزش بزرگتر از حد معموله
چیکار کنم؟
فایل پیوست 3712
کسی نمیدونه مشکل ادد کردن برای چیه من بعده یه مدت زیادی اومدم رو اکانتم دیدم اصلا نمیتونم کسی رو ادد کنم وقتی میخوام ادد کنم میگه your account not meet the requirements to use feature