ببخشید خواستم بپرسم سایت زیر مورد اعتماد هست برای خرید ست ؟
لینک حذف شد
بعد فروشنده اش سریع آیتم هارو ارسال میکنه یا خیلی طولش میده
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید خواستم بپرسم سایت زیر مورد اعتماد هست برای خرید ست ؟
لینک حذف شد
بعد فروشنده اش سریع آیتم هارو ارسال میکنه یا خیلی طولش میده
از نظر اعتماد بله ،مطمن هست خود منم ازش خرید کردم ،ضمن اینکه فک کنم یه خورده از بقیه جاها ارزون تر هست. (تبلیغ نباشه لینک رو پاک کن)
سلام یه سوال در مورد پینگ مناسب برای بازی داشتم :
من پینگم بدون سرویس کاهش پینگ 390 هست و با سرویس میشه 210 .
با پینگ 390 اصلا نمیشه راحت بازی کرد؟ پینگ 210 چطوره؟ اگه میشه یکمی در مورد پینگ مناسب توضیح بدید ممنون
البته اینارو تو EU East تست کردم
پینگ مناسب تا پینگ 110 هست،البته من خودم تا 180 هم برام خوبه ولی بازم استاندارد نیست،210 خوب نیست زیاد ولی نسبت به اون پینگ قبلیت بهتره،من از یه سایت کاهش پینگ میخریدم،عوضش کردم رفتم یه جا دیگه ،به قول دوستم کاهش عدد نه کاهش پینگ! منظورش اینه که فقط عدد پینگ رو کم میکنه! اسم سایتی که ازش میخری رو برام پ.خ کن
سلام به دوستان
آقا این نرمال ـه؟؟واس شما هم اینجوری میشه؟
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3900_01436554556.jpg
2-3 روزه هر وقت دوتا بازی میکنم پینگ درســتم که باشه مثلا 110 ـه گیر دارم ، هیرو در حال حرکت باشه 1 لحظه گیر میکنه باز ادامه میره یا وقتی اسکیلی چیزی میزنم بعد ـه 2-3 ثانیه میبینم :|
به نظرتون مشکل از چیه؟ یه راهنمایی بفرمایید:D
دقیقا منم این مشکل دارم عجیبه. من فک کردم از سرویس کاهش پینگی هست که استفاده میکنم.
نه مشکلی نداره سرور ها یکم خراب شدن چند باره بعد فایند کردن تا لود میشم به سرور مینویسه Safe To leave
ميگم جلوي هيروي اسپكتر چي بايد پيك كنيم؟
خسته شدم نميدونم چه كنم!!!
يارم باشه ميبريم حريفم باشه ميبازيم بگيد تورو خدا حريفم بود چي پيك كنم
spectre یه هیروـه که تو لین حرفی برای گفتن نداره . حتی شاید ضعیف ترین هیرو تو laning phase باشه . اوایل بازی تا میتونین گنکش کنین . فارمش که به تاخیر بیوفته نتونه آیتم بیاره نمیتونه پا به پای کری تیمتون پیش بیاد .;)
یه سوال داشتم؟؟
من تو فایل:steam apps/common.دوتا 2 بتا رو دارم ولی وقتی استیمو باز میکنم،به جای گزینه ی play،گزینه ی install دوتا2 رو مشاهده میکنم.فکر میکنم که دوتا2 رو نشناخته
میشه راهنماییم کنید!!!!
به فایل 1 kb هست دان کن بگذار سر جاش درست میشه.
بیا آپ کردم.
appmanifest_570
وید به هیچ وجه کانتر spectre نیست! وید اولتی کنه همینجوری اتک بده نصف hpش کم میشه وای به حال specte. این هیرو late game هیچ کسی حریفش نمیشه! شاید مدوسا بزنش.
بله وید هم خیلی late game خوبی داره ولی خیلا میزنن وید رو مثلا مدوسا-اسون-آنتی میج-و ...
بله محمد جان عرض کردم ... ( و غیره ) ماشاالله والو هم گند زده به وید 6.84 بود فک کنم! واقعا وید -sniper-troll-earth spirit رو داغون کردن.
دمیج Pure از BKB رد میشه , تویه Gamepedia اشتباه نوشته شده.
Pure damage affects spell immune units (since spell immunity doesn't block damage by itself), but that does not mean that a spell with pure damage can target spell immune units (eg Brain Sap icon.png Brain Sap deals pure damage, but cannot be cast on spell immune units).
بله دمیج pure از bkb رد میشه و هیچ راهی نداره که وید نخوره.
دیگه اینطوری که شما میگید هم نیس
قبلا یه کلیپ توی یوتیوب دیده بودم ووید در برابر اسپکتر
فول ایتم به فول ایتم ولی هردوشون فقط آیتم اتکری بسته بودن
5-6 دفعه ی اول ووید زد
دفعه ی آخر اسپکتر hex بست تا بلاخره ووید رو زد :|
الان میگردم ببینم کلیپشو پیدا میکنم
در ضمن ووید ساتانیک داره هرچقدر خونش بر اثر 3 اسپکتر کم شه با ساتان برمیگرده
هیچ راهی نداره که وید نخوره . منظورم اون دمیج pure هست :|
بلهههههههه بالاخره از پوریا جون سوتییییی گرفتیم
داداش همه ی pure ها از spell immunity رد نمیشه و اونی هم که خوندی حتما قدیمیه یا آپدیت نکردن ( bkb اسکیل 2و3 هیرو spectre رو خنثی میکنه )
دوست عزیز با این همه ادعایی که داری و انقد نقل قول میکنی باید بگم بعضی pure ها مثل اسکیل 2 و 3 هیروی spectre از spell immunity ها رد نمیشه . ( bkb هم هیرو رو برای مدت زمانی spell immunity میکنه )
void آیتم bkb بگیره فاتحه spectre خوندس ........... من خودم با PA توی late game تونستم spectre full item رو بزنم و come back کنم
من هر چقد تیممو مسخره کنم واسه اینه که واسه برد میجنگم .... حداقل اگه واسه برد هم نجنگم با یکی که میاد جلوی یه هیرو spell immunity آلتیمیت es میزنه نمیتونم بهش چیزی نگم ( فحش هم ندادم )
شما شاید تعداد بازیات بیشتر باشه ؛ شاید رنکت هم از من بهتر باشه و شاید بازیت هم از من بهتر باشه . ولی توی دوتا2 از نظر تئوری نمرتون سر جمع 10 نمیشه ( از 100 )
لطفا هم ادعاتون رو بر مبنای حرف دیگران ( آقای sharingan ) بیان نکنید ......
کل invetorim رو شرط میذارم اسکیل 2و3 spectre از bkb نمیگذره حالا اگه میخواید شما هم شرط بذارید نشون بدم
دعوا نداره که :| خود سایت Dota2 که دیگه اشتباه نمیزنه!
http://8pic.ir/images/zcf5pqjqtvf1ea3fy32y.png
http://8pic.ir/images/rty78c54mrn3l5rzxwk8.png
بعله ؛
با آقای پوریا رفتیم لابی و امتحان کردیم : اسکیل 2و3 spectre از bkbنمیگذره
فابل توجه اونایی که ادعاشون *** خرو **** میکرد
آره آقا رد نمیشه امتحان کردیم , حق با ایشونه