آره دوست عزیز برای من 5 گیگ بود پاک کردم مشکلی بوجود نیومد ولی شما برای احتیاط بک آپ بگیر بعد اون فایل رو پاک کن مشکلی نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
بله به خاطر اپدیت جدیده ! البته معمولا ریست نمی شه مثلا برا من بازی داره دان می شه 5 گیگ دان کردم اپدیت اومد وسطش رفت رو 4300 تو اپدیت ها جدید استیم اینجوریه قبلا از صفر شرو می کرد این دوتا 2 برا من 100 مگ مونده بود از 300 مگ شرو شد بستگی داره چه فایل ها یی تغییر کرده باشن! معمولا بعد یه اپدیت کلی یکی دوتا اپدیت رفع باگ کوچیک می اد!
ممکنه کسی جواب منو بده؟:-/=((
عزیزم پوشه ی Dump همون طور که از اسمش مشخصه یه فولدر هست که وقتی بازیت Crash میشه ریپورت کرش ها توی این فولدر Save میشه که اگه خواستی بری به Valve ریپورت بدی.
میتونی محتویات داخل پوشه رو پاک کنی روی بازیت تاثیر نمی زارن.
فقط یه سوال کرش چیه؟؟
پس پاک کنم مشکلی نداره؟؟
دوستان خواهش میکنم کمک کنید من نمیتونم هیچ ریپلیی رو از بازی های خودم یا تورنومنت ها دانلود کنم همش ارور میده اینترنت ام عالیه قطعی نداره نمیدونم مشکل کجاست
همش ارور میده یا بعضی وقت ها تا 3 % میره دوباره قطع میشه کسی میدونه علت چیه ؟
این مشکلی است که به تازگی رایج شده و اکثر بازیکن ها آن را دارند حتی در انجمن اصلی دوتا 2 هم 3 بار مطرح شده و فعلا پاسخی دریافت نکرده اند !
Can't download certain replays- stuck at 0% یک هفته پیش
DOWNLOAD ERROR 0 پنج روز پیش
Error 0 دو روز پیش
نتیجه : معلق و بدون جواب
دوستان من این update جدید رو از دوستم backup شو گرفتم نصب کردم وقتی می رم تو بازی منوها رو که عوض میکنم مثلا از منوی play میرم به store یهو صفحه شطرنجی صورتی رنگ میشه بعد خوب میشه (فقط اولین بار که وارد بازی میشم انطوری میشه آآ) جالب اینجاست که از همین سایتم backup جدیدو دانلود کردم, اونم نصب کردم باز همین جوریه.صفحه شطرنجی صورتی رنگ میاد منوهارو که عوض میکنم بعد چند دقیقه خوب میشه.
کــسی میدونه مشکل چیه؟!! یعنی واسه update که ایجوری شده؟؟!! کــسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟
با توجه به کارت گرافیکتون از سایت زیر مدل گرافیکتون رو پیدا کنید و آپدیت کنید
امکان درست شدن بالاست
AMD
Download AMD (ATI) Radeon Desktop / Mobility Video Card Drivers 13.1 - SoftGozar.com
nVIDIA GeForce
Download nVIDIA GeForce Desktop - SoftGozar.com
دوست عزیز رفتم این سایت کارت گرافیکو دانلود کردم و نصب کردم اما فایده نداشت بازم همونطوری شد(البته کارت گرافیک خودم تقریبا برنامش update بود) کارت گرافیکمم مدل Nvidia Geforce GT520 1 GB است فک نکنم مشکل از این باشه!!!
یعنی از update جدید این مشکل؟؟؟ دیگه راه حلی نیست؟؟؟
اقا یه درخاستی داشتم من الان دوتا 2 رو از یکی از دوستانم تهیه کردم اما نمو دونم که چجوری در استیم معرفیش کنم که هر وقت بخام بتونم بازیکنم بعد من هر چی میرم سایت استیم گزینه ی creat an account رو میزنم هیچ اتفاقی نمی یوفتد
دوستان من نمیتونم رپلی دانلود کنم دوتابوف که گزینه دانلودش نیست از داخل بازیم تا چند درصد میره باز بر میگرده 1 .با وی ..هم:(
دوست عزیز من هم این مشکل شما رو در ویندوز xp با همین گرافیگی که شما داری داشتم تازه داخل بازی هم وقتی یک هیرو ازم کیل میگرفت قسمت نمایش دمیج هیروها شطرنجی بنفش بود ولی مشکلی ایجاد نمیکرد ولی الان سون نصب کردم دیگه اونجوری نمیشه نمیدونم سیستم عاملت چیه ولی این مشکل زیاد مهمی نیست
سیستم عاملم ویندوز 8.من رو همین ویدوز داشتم بازی میکردم بدون مشکل اما وقتی update جدید اومدو منم backup شو نصب کردم اینطوری شد
دوستان تو سرور آسیا و استرالیا که جدیدا اضافه شده پینگ ما چه جوریه ؟ میشه بدون dly بازی کرد ؟ (مخصوصا استرالیا)
تو اروپا خیلی راحت بازی میکنم
والا تا جایی که من میدونم پینگ با sea چهارصد اینا باید باشه. خودم یه بار امتحان کردم 450 بود
سلام من انترنتم 512 مخابرات است ولی خیلی خیلی لگ دارم چیکار کنم
دوستان update جدیدم دیروز اومد دانلود کردم رفتم تو بازی باز هم همونطوری بود.نمیدونین مشکل چیه ؟؟ نمیدونین چیکار میتونم بکنم؟؟
من این مشکل تو را برای کالاف دیوتی داشتم این برنامه را دانلود کردم بعد اپدیت را کارن گرافیک را 2باره نصب کردم مشکل حل شد.
من مشکلم این بود که وسط بازی هی مکعب های صورتی و مشکی میومد ای برنامه را که نصب کرذم مشکل حل شد از سایت خود Nvidia دانلود کردم. حجمش هم زیاد نیست حدود 70 مگابایت بود.
البته بازم میگم بعد نصب ابن برنامه باید از اول کارت گرافیک را اپدیت کنی. البته من یک برنامه دیگه هم دانلود کردم به نام physX که حجم اونم کم بود حدود 25 مگابایت بود.
مشکل من کامل حل شد حتی لگ های ریزیهم که توی Dota 2 میزد هم حل شد.
با سلام من تازه وارد این انجمن شدم.داشتم پست های قبلی رو میدیدم بیشتره پست ها درمورد اینه که چه اینترنتی برای dota 2 خوبه؟. من خودم بیشتر از یه هفته برای این کار وقت گذاشتم چیز هایی که دست گیرم شد رو میگم اومید وارم مفید باشه.
برای این که بشه dota 2 رو راحت بازی کرد چند تا چیزه اساسی لازمه اول PC,اگه دوست دارید dota 2 رو بالا ترین کیفیت باشه این سیستم لازمه:ram 2 gb---graphic 1 gb DDR 3---CPU X2 2.5 GHz
برای نت هم باید بگم سرعت داتلود به پینگ ربطی نداره.اگه میخواد دیلی نداشته باشید پینگتون در سرور 8.8.8.8 و 4.2.2.4 باید از 200 کم تر باشه سرعت دانلود هم 90 به بالا و اپلود 40 به بالا (اگه با IDM سرعت دانلود 200 kh میتونید روی 70% حساب کنید)
یکی دی که از اصلی ترین عامل لگ time out هر تایم اوت =2 سانیه لگ.(نوسان پینگ 100 هم در dota 2 تایم اوت حساب می شه)
اگه شما هم مثل من زما نی که در گیریه 5 به 5 میشه پینگتون میر رو 1000 و هیرو فیریز میشه مشکل از pc نیست مشکل کاملا از سزعت دانلوده برای این که بفهمید سرعت دانلود شما کا فیه یا نه,یه بازی با bots برید تو 5vs5 حتما spectre پیک کنید زمانی که برای اولین بار به یونیت های دشمن رسیدید یه پینگ یگیرید و وقتی لول 6 شدید 6 کنید و دباره پینگ بگیرد اگه اختلاف پینگتون بالای 150 بود یعنی سرعت دانلود شما کافی نیست. بعضی ها گفته بودن که این مشکل از pc ولی من با 4 تا pc روی یه نت تست کردم و هیچ فرقی نکرد و لی اگر باز هم به سیستمتو شک داری یه ریپلی دانلود کنید که توش هیرو هایی مثل چوز نایت,ناگا, فانتو لنسر و... باشن که از کامپیوتر بیشتر کار بکشن من این بازی رو پیشنهاد می کنم (116360109) بعد از دانلود ریپلی برید اجراش کنید بعد از این که همه پیک کردن مودم رو خاموش کنید بشینید بازی رو نا آخر ببینید اگه تو در گیری ها لگ داشتید یعنی pc شما برای بازی مناسب نیست.
در کل اگه میخواید در بهترین حالت بازی کنید باید نتی داشته باشد که کم کم سرعت دانلودش رو 80 و آپلود روی 35 باشه (نوسان سزعت و پینگ هم نداش ته باشه)پینگتون هم تو سرور های 4.2.2.4و8.8.8.8 کم تر از 200 باشه تایم اوت هم نداشته باشید.
و در آخر من مشکل دانلود ریپلی دارم یا میزنه error:0 یا .... یکی این سوال رو پرسیده بود یکی دگه گفت مشکل همه همینه یعنی هیچ راهی برای این وجود نداره مثل یه برنامه یه سایت البته dotabuff که دیگه تعطیله.
تو سایت Dota2 Dev یه تاپیک زدم اما کسی درست و حسابی جوابمو نداد.
فک کنم واسه loading هر قسمت باشه وقتی که منو ها رو عوض میکنی چون وقتی هر قسمت load میشه دیگه مشکلی نیس.از یکی از دوستامم پرسیدم گفت واسه منم همینطوریه,اما از وقتی که این update 2 گیگی اومده ایجوری شده قبلا ایجوری نبود.
واسه شما نمیاد این صفحه شطرنجی صورتی وقتی که اول دوتا 2 رو اجرا میکنین و منو ها رو عوض میکنین؟!!!!
من وقتی می خوام یه ریپلی دانلود کنم این ارور رو میده هر کاریم می کنم درست نمیشه کسی روشی بلده واسه حل این مشکل
فایل پیوست 691
دوستان توی dota 1 ما هیروهایی که زیاد بودن با f1 f2 f3 f4 تنظیم میکردیم ( مثل meepo ) برای سرعت دست و جوین کردن . حالا می خواستم بدونم توی dota 2 هم میشه ؟ اگر میشه یه راهنمایی کنید ممنون میشم
به لینک زیر مراجعه کنید:
http://forum.dotabaz.com/thread733.html#post5042
دوستان کسی اطلاع داره که کلن چندتا هیرو دیگه قراره که بیاد؟!!
اگه ممکنه سایتی چیزی اگه هست معرفی کنین که اطلاعات دقیقشو ببنیم
ممنون
من اکثر اوقات وسطه بازی یه دفعه صفحه آبی میشه بعد پی سی خاموش میشه ( Blue Screen)
چیکار کنمش ؟؟